Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

cinsel isteği olmayan kadın erkek

Alaycı ve aşağılayıcı yakıştırma yok lütfen yanlış anlama

İsim
Bir Adam
Memleket
Çankırı
Meslek
CNC OPERATÖR
Medeni Hal
Ben yaşadığım şehre bu şekilde alaycı ve aşağılayıcı şekil de konuşulmasına razı gelmem.Tepkimi koyarım.Lütfen siz de biraz insanların ekmek yediği ,yaşam sürdürdüğü,güzel anıları yada yaşamları olan memleketleri hakkında konuşanlara tepki verin.Bunu size hiç yakıştıramadım ayıp ettiniz.
Kardeşim neyin tepkisini koyacaksın gay lezbiyen insan değil mi? hani tercihlere saygılıydınız onların şehri diyorlarsa burada benim kabahatim ne?

İsim
Bir Adam
Memleket
Çankırı
Meslek
CNC OPERATÖR
Medeni Hal
Ben ona şahsi bir yorum yapmadım diyorlar şehir için diye yazdım alıntılayıp mesajım duruyor orada. Sorun gay misiniz? ilgili misiniz? gibi soruları bunun neresi bursayı savunmak.

Aykut

Don't look back you're not going that way...
Bu kullanılan tabirin ne amaçla ya da ne için kullanıldığı orta da.Zaten olmasa böyle bir tartışma yaşanmazdı.İnsanların değerleri ile dalga geçen aşağılayan yada hakaret eden kişilerle siz devam edin yolunuza.Susturulması ve uyarılması gereken ben değildim.Sağlıcakla kalın.

Konu çok normal bir konu bunda bir problem yok ama yorumlar afrika türkiyesi :) stranger alınmış bence bende bir sorun görmedim karşılıklı bir durum yok
Bende bursa şehrinin bir bireyiyim ikametgahım orada olmasada gürz doğru söylüyor yalnız bu kötüleme değil ki

Bu kullanılan tabirin ne amaçla ya da ne için kullanıldığı orta da.Zaten olmasa böyle bir tartışma yaşanmazdı.İnsanların değerleri ile dalga geçen aşağılayan yada hakaret eden kişilerle siz devam edin yolunuza.Susturulması ve uyarılması gereken ben değildim.Sağlıcakla kalın.
Ben lezbiyenim mesela bursada yaşıyor olsam sen bana haraket ediyorsun şuan dediğinin farkında mısın?

İsim
Bir Adam
Memleket
Çankırı
Meslek
CNC OPERATÖR
Medeni Hal
Kendini geliştirememiş insan başka sözüm yok kolay gelsin bu konu benim için kapanmıştır.

Aykut

Don't look back you're not going that way...
Senin yorumlarında kötü yorum yok kendisini ayrıştıranlar düşünsün boşver
Yahu arkadaş ''top bursa'' nedir? Lezbiyen nedir lgbt nedir? Biri koca 1 şehir diğeri şahıs! ister gay ol ister lezbiyen banane ama benim şehrmin adına bu alaycı hakareti yakıştıramazsın!

İsim
Bir Adam
Memleket
Çankırı
Meslek
CNC OPERATÖR
Medeni Hal
Yahu arkadaş ''top bursa'' nedir? Lezbiyen nedir lgbt nedir? Biri koca 1 şehir diğeri şahıs! ister gay ol ister lezbiyen banane ama benim şehrmin adına bu alaycı hakareti yakıştıramazsın!
Biz alaycı insan mıyız? laflarına dikkat et

Senin cumhurbaşkanın velevki diyor ibne yakıştırmasıyla türkiyenin başı bunu derken bursaya söylenen laflar devede kulak, saygı duyacaksın lgbt bir gökkuşağıdır o bir semboliktir lgbt bireyi olmak diye bir kaide yok. İnsanların seçimleri seni ilgilendirmez. Biz kara bir leke miyiz ki bursaya laf ettirmem diyorsun. Ben mesela lezbiyenim dedim değilim ama sana karşı öyleyim

İsim
Bir Adam
Memleket
Çankırı
Meslek
CNC OPERATÖR
Medeni Hal
Senin cumhurbaşkanın velevki diyor ibne yakıştırmasıyla türkiyenin başı bunu derken bursaya söylenen laflar devede kulak, saygı duyacaksın lgbt bir gökkuşağıdır o bir semboliktir lgbt bireyi olmak diye bir kaide yok. İnsanların seçimleri seni ilgilendirmez. Biz kara bir leke miyiz ki bursaya laf ettirmem diyorsun. Ben mesela lezbiyenim dedim değilim ama sana karşı öyleyim
Ben öyle değilim ha beni o kulvara sokma

24,451Konular
87,827Mesajlar
1,162Kullanıcılar
denzeLSon üye
Üst Alt