Çinekop Buğulama Tarifi

Katılım
2 yıl 2 ay 21 gün
Mesajlar
17,941
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,191
Cinsiyet
bPg20e
Ekli dosyayı görüntüle 6046


Çinekop Buğulama Tarifi İçin Malzemeler​

  • 7 adet çinekop
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 3 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • 1 adet limon

Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır?​

  • Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serilir.
  • Soğan, havuç ve patates halka halka doğranır.
  • Tepsiye havuç, patates ve soğan dizilir. Üzerine balıklar dizilir ve dilimlenmiş limon aralarına koyulur.
  • Sarımsak ezilir. Zeytinyağı içerisine sarımsak, tuz, karabiber koyularak iyice çırpılır ve balıkların üzerinden gezdirilir.
  • Fırın tepsisinin üzeri bir yüzü yağlı kağıt bir yüzü alüminyum folyo ile kapatılır.
  • 190 derecede 25 dakika pişirilir. Afiyet olsun.
Çinekop Buğulama Tarifinin Püf Noktası Nedir?
  • Bu tarife 1 bardak su ekleyerek, kapağı kapalı şekilde tencerede de yapabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 8 ay 14 gün
Mesajlar
25,269
Tepkime puanı
8,715
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Çinekop balıklar arasında en lezzetli olanı bence herşeyi'de yenilir.. az balık sevenlerin bile bu balık için yorumları enfes olacaktır bence..
 
Geri
Üst Alt