Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onuda mı ben cevaplayım o zaman erkek olsam ben böyle derdim ;
Sulu boya gibi makyaj yapmayan ağır kokular sürünmeyen, çok bodur olmayan şişkoda olmasın ince belli tercihimdir esmer uzun saçlı ....oldumu :fghg:
Araba alırken ben hep içini merak ederim.. Kaporta pek 'cupa' önemli değildir... Bazı arabalar dışarıdan sıradandır . içine girdiğinde böyle bir ev halini andıran ofis havası verir.. mesela hyundai arabalar benim için öyledir... dışarıdan sıradan araba eski modelide yeni modelide ama içleri çok güzel.. giderkende yağ gibi akarlar..
O misal' kadında bütün erkekler görünüşe göre birşeyler arar.. boş yapmayın güzel olmayan kadına yaklaşmazsınız derler... o öyle birşey değil.. İnsan görmediğini severken bir hayalleme yapmıyor kafasında... buda demek oluyor'ki fiziksel bir arayış yok..
Şimdi benim dediklerimde klişe olmuş oluyor ama gerçekten benim öyle bir seçimim yok.. zaten öyle bir seçimim olsaydı şuanki evliliğim bu şekilde olmazdı benim.. eşim başka alem güzeli.. ben başka alem insanıyım tip olarak.. kendi dalımızın önde gidenleriyiz.. bak oldu işte..
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.