Ballı susamlı kaşar eritme tarifi

Katılım
2 yıl 2 ay 17 gün
Mesajlar
17,919
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,190
Cinsiyet
bPg20e
syrtarelkasyrnaiatar-091020225fab2112.jpg

MALZEMELER;

100 gram kaşar

1 su bardağı un

1 adet yumurta

1 su bardağı susam (kavurun)

1 tatlı kaşığı bal

YAPILIŞI;

Bir kasede yumurtayı iyice çırpın.

Daha sonra kaşarı uzun uzun dilimleyin.

Bu dilimleri önce una akabinde yumurtaya en son susama batırın.

Her yerine gelecek şekilde çevirin.

Bir borcamın içine sırayla koyun.

Daha sonra 200 derece ısıtılmış fırına koyun.

Yaklaşık 8-10 dakika bekletin.

Daha sonra çıkartın sofranıza koyun.

Afiyet şifa olsun...
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt