Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Avowed kaç GB boş alan isteyecek?

Geliştirici Obsidian Entertainment ve yayıncı Microsoft, Avowed için ön yüklemeyi açtı ve oyunun tam dosya boyutunu ve depolama gereksinimlerini ortaya çıkarttı.

Avowed, Fallout New Vegas ve Star Wars: Knights of the Old Republic 2 gibi klasik RPG'lerle anılan efsanevi Obsidian'ın ellerinden çıkacak ve aynı zamanda geliştiricinin Pillars of Eternity serisinin mekânı olan Eora'yı da içerecek.. 2018'de çıkan Pillars of Eternity 2: Deadfire'dan bu yana Eora'da geçen ilk oyun olan Avowed, başarılı olması halinde yeni bir Eora dalgasının başlangıcı da olabilir. Pek tabii Avowed önceki Pillars oyunlarından farklı bir yapıya sahip ve daha önceki parti tabanlı sistem yerinebirinci şahıs bakış açısı ve savaş mekaniği tercih ediyor.

Ön sipariş verenler için Avowed erken erişim döneminin eli kulağındayken, Microsoft ve Obsidian oyun için ön yüklemeyi açtı. Görünen o ki Avowed kaç GB boş alan isteyecek sorusunun cevabı da belli oldu: 74,77 GB! Aktif bir Xbox Game Pass veya PC Game Pass aboneliği olan oyuncular ve oyunu diğer mağazalardan ön sipariş verenler, oyun 13 Şubat 2025'te erken erişim açıldığında (veya asıl çıkış tarihi olan 18 Şubat'ta çıktığında) sistemlerinde en azından 74 GB'lık bir alan açmak zorunda olacak.

Ön yükleme yapanların büyük kısmı Avowed indirme boyutunun yaklaşık 74 GB olduğunu söylese bile platformlar ve kullanıcılar arasında bazı farklılıklar da söz konusu. Steam ve PC'de Xbox App'i kullanan bazı kullanıcılar indirme boyutlarının 71 ila 73 GB arasında değiştiğini söylüyor. Resmi Avowed PC sistem gereksinimlerinde ise 75 GB boş alandan bahsettiği için kafalar da biraz karıştı. Bazıları da oyunun ön yüklemesinde tüm dosyaların indirilmemiş olabileceğini, erken erişim tarihi olan 13 Şubat'ta eksik dosyaların indirilmeye açılabileceğini dile getirdi.

Avowed, 18 Şubat 2025'te Xbox Series X|S ve PC platformlarında oyuncularla buluşacak.

Eskiden oyun yapımcılığına soyunmuştum.. Geri giyinemedim kaldı öyle.. Şu'an o kadar fransızım ki mersi bokuq demekle yetiniyorum.. O neydi ki oyun görseli ataydın..

Geri
Üst Alt