- İsim
- Nida
- Memleket
- Sivas
Genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldi. Tilki'nin yüzündeki değişim, "Photoshop mu yoksa estetik mi?" sorusunu akıllara getirdi
20 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi.
Geceden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
Tilki'nin yüzündeki değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
Şarkıcının o kareleri, "Photoshop mu yoksa estetik mi?" sorusunu akıllara getirdi.
Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Aleyna Tilki ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kylie Jenner, geçtiğimiz haftalarda toz pembe ışıltılı elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.
enner'ın üzerindeki elbise, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz yıl moda tasarımcısı Gülnur Güneş'in düğününde giydiği elbiseyi hatırlatmıştı.
20 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi.
Geceden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
Tilki'nin yüzündeki değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
Şarkıcının o kareleri, "Photoshop mu yoksa estetik mi?" sorusunu akıllara getirdi.
Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Aleyna Tilki ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kylie Jenner, geçtiğimiz haftalarda toz pembe ışıltılı elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.
enner'ın üzerindeki elbise, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz yıl moda tasarımcısı Gülnur Güneş'in düğününde giydiği elbiseyi hatırlatmıştı.
Bunun üzerine Jenner'ın pozlarını yayınlayan Tilki, gönderisine "Hahaha, önce ben giymiştim. Üzgünüm Kylie..." notunu düşmüştü
Kimi takipçisi, "Aleyna'ya daha çok yakışmış" yorumunu yaparken kimileri ise, "Aynı elbise değil" ifadelerini kullanmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tilki, "Evet, ilk ben giydim. Stella Maxwell benden önce giymiş, görmedim ben. Zaten şaka olsun diye paylaşmıştım o gönderiyi" demişti.Kimi takipçisi, "Aleyna'ya daha çok yakışmış" yorumunu yaparken kimileri ise, "Aynı elbise değil" ifadelerini kullanmıştı.