- Web sitesi
- forummeskeni.com
- İsim
- CHRS
- Memleket
- Neresi?
- Meslek
- IzdırapÇI
aylardır konu çözümsüz çözümü bulduk şimdi şöylede oluyor aslında diyen çıkacaktır eminim ( aslında kafayı kullansan basitmiş dimi ? ) neyse ..
aşşağıda bıraktığım kodları kullandığınız temanıza exraless şablonunuza atın genel bir gizleme yapacaktır herkese
Dipnot : Sitenizdeki kullanıcılara seçme hakkı verdiğiniz her temanın exraless şablonuna atın... gerçekten sağlıklı bir css kod'dur.. sorun yaşarsanız direk bana burdan yazın gelin... çünkü exra lessde farklı kodlarla çakışma yapma ihtimali düşükte olsa vardır.. sonuçta bu kodları atmadan önce ne işlem yaptığınızı bilmiyorum..
aşşağıda bıraktığım kodları kullandığınız temanıza exraless şablonunuza atın genel bir gizleme yapacaktır herkese
Kod:
.fa, .fas, .far, .fal, .fad, .fab {
-moz-osx-font-smoothing: grayscale;
-webkit-font-smoothing: antialiased;
display: none;
font-style: normal;
font-variant: normal;
text-rendering: auto;
line-height: 1;
}
Dipnot : Sitenizdeki kullanıcılara seçme hakkı verdiğiniz her temanın exraless şablonuna atın... gerçekten sağlıklı bir css kod'dur.. sorun yaşarsanız direk bana burdan yazın gelin... çünkü exra lessde farklı kodlarla çakışma yapma ihtimali düşükte olsa vardır.. sonuçta bu kodları atmadan önce ne işlem yaptığınızı bilmiyorum..