- İsim
- Muhammed
- Memleket
- Güneydoğu
- Meslek
- Terfi mi ettireceksin?
Bu benim en büyük korkumdur. Köpeklerden oldum olası çok korkarım. Ben Şafii mezhebinden olduğumdan dolayı ailem hep "Köpeğe dokunmak haramdır, köpek besleme" vs. gibi kulaktan dolma bilgiler verdiler çocukluğumda. Haliyle köpeklerden hep uzak durdum. Halbuki araştırınca Şafii'likte böyle birşey yokmuş Yalnızca köpek ıslak iken dokunmamak gerekir, onun sebebi de ıslak iken üzerinde mikrop falan varsa daha kolay bulaşabileceğinden dolayıymış. Ama işte eskiler hep kulaktan dolma bilgiler veriyorlar maalesef.
Yavru köpekler ile sıkıntı yok. Seviyorum falan ama büyüyünce tırsıyorum. Çalıştığım yerin köpeği var, yavruyken bizim arkadaşlar bulmuşlar. Ölmek üzereydi soğuktan, aldık baktık falan. Yavruyken oynuyordum onunla, ama şuan beni görünce oynamak için yanıma geldiğinde bile acaba ısırır mı diye korkuyorum. Uzak durmaya çalışıyorum. Bu korkumu nasıl yenecem? Sonuçta köpek, iç güdüleriyle hareket ediyor, ben onu severken bir anda dönüp saldırsa ne yapacam?
Yavru köpekler ile sıkıntı yok. Seviyorum falan ama büyüyünce tırsıyorum. Çalıştığım yerin köpeği var, yavruyken bizim arkadaşlar bulmuşlar. Ölmek üzereydi soğuktan, aldık baktık falan. Yavruyken oynuyordum onunla, ama şuan beni görünce oynamak için yanıma geldiğinde bile acaba ısırır mı diye korkuyorum. Uzak durmaya çalışıyorum. Bu korkumu nasıl yenecem? Sonuçta köpek, iç güdüleriyle hareket ediyor, ben onu severken bir anda dönüp saldırsa ne yapacam?