Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Zayıf kalmak için 20 yıldır onu ağzına sürmüyor!

Zayıf kalmak için 20 yıldır onu ağzına sürmüyor! 32 yaşındaki oyuncu, fit görünümünün sırrını ilk kez paylaştı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Gülizar Irmak'ın senaryosunu yazdığı, Ahmet Katıksız'ın yönetmenliğini yaptığı 'Uzak Şehir' dizisinde 'Alya' karakterini oynayan Sinem Ünsal, fit görünümünün sırrını açıkladı.

Alem dergisine bir röportaj veren Sinem Ünsal, profesyonel hayatından özel hayatına kadar hiç bilinmeyenlerini anlattı.

"BAĞIRSAK HASSASİYETİM VAR"

Sinem Ünsal, çocukluk yıllarından beri bağırsak hassasiyeti yaşadığını ve bu nedenle beslenmesine dikkat ettiğini belirtirken hiç tüketmediği besinleri de açıkladı.

Hayatında glüten, şeker ve süt ürünlerine yer vermediğini açıklayan 32 yaşındaki oyuncu, sağlıklı beslenmeye olan ilgisini ve belirli besin gruplarından uzak durma nedenlerini anlattı.

"Bağırsak problemim var. Bu yüzden aslında beslenmem biraz kısıtlı. Gluten, süt ürünü ve şeker tüketmiyorum" diyen Sinem Ünsal, bu besinlerden uzak kalmanın yalnızca zorunluluk olmadığını, aynı zamanda bilinçli bir tercih olduğunu da belirtti.

SİNEM ÜNSAL'IN ZAYIFLIK SIRRI NEDİR?

Yaklaşık 20 yıldır et tüketmediğini belirten Sinem Ünsal, bitkisel bazlı bir beslenme düzenini tercih ettiğini açıkladı.

Sinem Ünsal bu şekilde kendisini daha iyi hissettiğini de sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncu, tatlı ihtiyacı için de, "Sağlıklı atıştırmalıklar ve tahin helvası yiyorum. Diğer paketli ürünleri hiç canım çekmiyor açıkçası" ifadelerini kullandı.

Canı çok tatlı çektiğinde bitter çikolatası yediğini söyleyen Sinem Ünsal, "Benim kaçamaklarım helvayı, patates kızartmasını, bitter çikolatayı fazla kaçırmak oluyor ama oldukça fazla" dedi.

Düzenli spor yaptığını da belirten deneyimli oyuncu, hem beslenme rutini ve sporun bir arada sürdürdüğünü söyledi.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt