Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Dostum Allah Rahman olarak yaptığı her işi güzel yapandır. Eleştirilemez (ability) anlamında değil; eleştirilecek hiçbir şey yoktur, çünkü her şeyi hikmetle yapar, yaptığı her iş kemalat olarak zirve de yani mükemmel olan tek varlık anlamındadır (virtue).Zaten mevzu yüreğinde Allah dışında eleştirilemez gördüğün hiçbir şey olmamasıdır. Yani putsuz bir biçimde samimi inanmaktır.Sen önce Allah dışında eleştirilemezlerini yık Sonra bu konuyu ve benim ne kastettiğimi anlarsın. O zaman bu yorumu zaten bana yapmaman gerektiğini anlarsın..
Dostum Allah Rahman olarak yaptığı her işi güzel yapandır. Eleştirilemez (ability) anlamında değil; eleştirilecek hiçbir şey yoktur, çünkü her şeyi hikmetle yapar, yaptığı her iş kemalat olarak zirve de yani mükemmel olan tek varlık anlamındadır (virtue).
Zaten mevzu yüreğinde Allah dışında eleştirilemez gördüğün hiçbir şey olmamasıdır. Yani putsuz bir biçimde samimi inanmaktır.
Sen önce Allah dışında eleştirilemezlerini yık Sonra bu konuyu ve benim ne kastettiğimi anlarsın.
O zaman bu yorumu zaten bana yapmaman gerektiğini anlarsın..