İlkiz Katılım 7 ay 22 gün Mesajlar 3,938 Tepkime puanı 1,602 Konum Yıldızlardan 20/5/25 #1 Kıvam VermekÇorba, sos ve yemeklerin koyulaşmasını sağlar. (Örneğin: beşamel sos) Bağlayıcı Görevi GörürKöfte ve benzeri tariflerde malzemelerin dağılmasını önler. Kızartma Öncesi KaplamaEt, balık veya sebzeye un kaplandığında dışı daha çıtır olur. Hamur İşlerinin TemelidirBörek, kek, kurabiye gibi tariflerde yapının oluşmasını sağlar. Tat ve Renk Katkısı SağlarKavrulduğunda yemeğe hafif tatlımsı bir aroma ve renk katar.
Kıvam VermekÇorba, sos ve yemeklerin koyulaşmasını sağlar. (Örneğin: beşamel sos) Bağlayıcı Görevi GörürKöfte ve benzeri tariflerde malzemelerin dağılmasını önler. Kızartma Öncesi KaplamaEt, balık veya sebzeye un kaplandığında dışı daha çıtır olur. Hamur İşlerinin TemelidirBörek, kek, kurabiye gibi tariflerde yapının oluşmasını sağlar. Tat ve Renk Katkısı SağlarKavrulduğunda yemeğe hafif tatlımsı bir aroma ve renk katar.