Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
KOVA BURCUKova burcu, zodyakın vizyoner ve yenilikçi burçlarından biridir. Onlar her zaman toplumun bir adım önündedir ve bu yüzden çevrelerindeki insanlarla aynı frekansta buluşmaları zor olabilir. Geleneksel kalıpları reddetmeleri ve sıradışı fikirleri, onları genellikle çevrelerinden izole eder. Kova burçları, ait oldukları yerin kendi yarattıkları bir dünya olduğunu düşünür ve sıradanlıktan uzak bir yaşam sürmeyi tercih eder. Onların uyumsuzluğu, aslında dünyayı değiştiren fikirlerin temelidir.Bazı ortamlarda olmaktan sıkılıyorum,.Hiç konuşmam, kafam sarmaz sohbetleride çok boş ve sıkıcı gelir. Yani mecburiyetten durduğum ortamlar oluyor.
KOVA BURCU
Kova burcu, zodyakın vizyoner ve yenilikçi burçlarından biridir. Onlar her zaman toplumun bir adım önündedir ve bu yüzden çevrelerindeki insanlarla aynı frekansta buluşmaları zor olabilir. Geleneksel kalıpları reddetmeleri ve sıradışı fikirleri, onları genellikle çevrelerinden izole eder. Kova burçları, ait oldukları yerin kendi yarattıkları bir dünya olduğunu düşünür ve sıradanlıktan uzak bir yaşam sürmeyi tercih eder. Onların uyumsuzluğu, aslında dünyayı değiştiren fikirlerin temelidir.
Bazı ortamlarda olmaktan sıkılıyorum,.Hiç konuşmam, kafam sarmaz sohbetleride çok boş ve sıkıcı gelir. Yani mecburiyetten durduğum ortamlar oluyor.