Yağsız kabak kızartması nasıl yapılır?

Katılım
2 yıl 1 ay 17 gün
Mesajlar
17,707
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,160
Cinsiyet
bPg20e
t25_en-saglikli-atistirmalik--732.jpg

MALZEMELER

3 adet kabak

Bir yemek kaşığı zeytinyağı

Bir çay kaşığı toz biber

Bir çay kaşığı karabiber

Bir yemek kaşığı galeta unu

Bir adet yumurta
c3fb284974c457e15e3b-090320236a68d86a.jpg


YAPILIŞI

Bir kabın içine kabaklar dik dik kesip koyun.

Üzerine galeta unu, zeytinyağını ve baharatları dökün iyice karıştırın.

Kabaklar tüm malzemeleri kaplayacak şekilde harmanladıktan sonra bir kasede yumurtayı kırıp çırpın.

Akabinde yumurtayı diğer kabın içine boşaltıp karıştırın.

Bir yağlı kağıdı fırın tepsisine serin.

Arından malzemeleri dökün.

250 derece fırına koyun.

20 dakika piştikten sonra çıkartın.

Afiyet şifa olsun...
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt