Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

WordPress Dünyasına Merhaba İnsiyak - Forumtagram Yapıtıdır

Charismax

EsoEs
Merhaba arkadaşlar ..
Günümüz şartlarında internetten para kazanmanın bin bir türlü yolu varken biraz tuz biraz yağ biraz soğan mantığında bir işe giriştik.. Kurulumu bir kaç saat oldu hemen indeks bastırmasınıda gerekli yapılandırmalardan sonra yaptık.. Başlıkta forumtagram yapıtı deme sebebim duyurusunun afilli olmasını sağlamak için.. İnsiyak.com sitesi reklama dayalı gelir elde etmeyi planlıyor .. Hatta satışı bile gerçekleşebilir o mantıkla açılan bir wordpress alt yapılı sitedir..

Yeni ufak tefek dokunuşlar yaparken reklam alanı olarak ayırdığım bölüme forumtagram bannerı koydum bu işin yeşilliği .. Site ziyaretçi hit çektiğinde gerekli başvurular reklam verenlerce yapılacaktır.. Sitenin talibi olursada konuşalım zaten ticari mantıkla açılmıştır..

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yazısını tıklayarak fırından yeni çıkmış sade görünümlü siteyi inceleyebilirsiniz.. (Tamamen ticaridir)

WP Uzmanı kociş yine hemen indekslettin 1 saat içinde. :p

Orayla ilgilenmekten forumla hiç ilgilenemedim bugün. :T:
Hayırlı olsun bize, emeklerimize sağlık.
:3:

Bu da tamam sıradaki gelsin.
dklxjgfdlfkgjh

WP Uzmanı kociş yine hemen indekslettin 1 saat içinde. :p

Orayla ilgilenmekten forumla hiç ilgilenemedim bugün. :T:
Hayırlı olsun bize, emeklerimize sağlık.
:3:

Bu da tamam sıradaki gelsin.
dklxjgfdlfkgjh
Görünen yüz emeği senin yavrum ' :pcc:

hayırlı olsun insiyak değişik ve söylemesi güzel ama anlamını hiç bilmiyordum merak edip baktım güzelmiş.:)

İnsiyak Kelimesinin Anlamı Nedir?
"İnsiyak" kelimesi, "içgüdüsel davranış, sezgi, bir şeyin düşünülmeden kendiliğinden yapılması" anlamına gelir. Genellikle bir kişinin bilinçli bir düşünce süreci olmadan, doğal bir şekilde verdiği tepkileri ya da davranışları tanımlamak için kullanılır. İnsiyak, bir olay ya da durum karşısında içten gelen, kendiliğinden gerçekleşen hareketlerdir. İnsiyakî tepkiler, düşünmeden ve refleks olarak gerçekleşir.

İnsiyak Kelimesinin Kökeni Nedir?
"İnsiyak" kelimesi, Arapça kökenlidir. Arapça "seyak" (akmak, gitmek) kökünden türemiştir ve "kendiliğinden gelen, içten gelen davranış" anlamında kullanılmaktadır. Türkçede ise daha çok içgüdüsel davranışlar ve refleks hareketler için kullanılır.

hayırlı olsun insiyak değişik ve söylemesi güzel ama anlamını hiç bilmiyordum merak edip baktım güzelmiş.:)

İnsiyak Kelimesinin Anlamı Nedir?
"İnsiyak" kelimesi, "içgüdüsel davranış, sezgi, bir şeyin düşünülmeden kendiliğinden yapılması" anlamına gelir. Genellikle bir kişinin bilinçli bir düşünce süreci olmadan, doğal bir şekilde verdiği tepkileri ya da davranışları tanımlamak için kullanılır. İnsiyak, bir olay ya da durum karşısında içten gelen, kendiliğinden gerçekleşen hareketlerdir. İnsiyakî tepkiler, düşünmeden ve refleks olarak gerçekleşir.

İnsiyak Kelimesinin Kökeni Nedir?
"İnsiyak" kelimesi, Arapça kökenlidir. Arapça "seyak" (akmak, gitmek) kökünden türemiştir ve "kendiliğinden gelen, içten gelen davranış" anlamında kullanılmaktadır. Türkçede ise daha çok içgüdüsel davranışlar ve refleks hareketler için kullanılır.
Ben sadece içgüdü olarak biliyorum o yüzden değişik geldi seçtim teferruat bilmiyorum o kadar.. Teşekkür..

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt