Üst sürüm geçiş iptal

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Direk mevzu içeriğine giriyorum..

Sitemiz lisanslı lisans süresi dolduğu için bir arkadaşın lisansına aktarma yaptım..

Kullandığımız sürüm görselleri 2.1 ve 2.2 'dir...
2.3 sürümüne geçirdim ve olumsuz etkiden dolayı tekrar sürümü geriye aldım yani sürüm düşürdüm.. Sebebi bu sitede benim kendi eklentilerim var kendi şablonlarım var.. Yeni üst sürüm piyasada olan bir çok eklentiyi desteklemiyor.. Tamamen ticari olarak üst sürüm güncellemesi atmışlar forum forumluktan çıkıyor.. Uyumlama yapılandırma neredeyse 5 yıllık bu site için minimum 1 ay gerektirir.. O kadar'da zamanım yok zaten beğenmedim 2.3 sürümünü dark tema yapmışlar o' ne oğlum defaultta.. Neyse tavsiyemdir sıfır kurulum olarak yapın yeni sürümü ama tavsiye etmem upgrade olarak başınız ağrır...

Geri sürüm indirme düşürme ve düzenleme için profesyonel destek alın emekleriniz hiç olur yoksa..

Deneyimsel olarak bana veya xf destek sitesine danışa'bilirsiniz.. Lakin size destek sitelerinde yükseltin önerisi vereceklerdir paylaşım forumlarını pek bilmezler mantıklı bir öneri ama dediğim gibi çok başınız ağrır bana güvenin..

Forummeskeni görünümü basittir bu bizim tercihimizden dolayı.. Buraya ve diğer yerlerimizi görüp sakın küçümsemeyin fikir veririm sorun..

Kolay gelsin..

Bu arada vbulletin 3' ü bitiren zihniyet aynı zihniyet olduğu için xf nin'de içine ediyor... Görürsünüz...

Geri
Üst Alt