Charismax Fastcore Katılım 25 gün Mesajlar 777 Tepkime puanı 603 Yaş 35 Konum Aksaray 1/2/25 #1 Turabi güzel bir şarkı yapmış.. Yerim diyor.. Arkadaşlar lütfen annenize sorun anne sütü eksikliği varsa ek vitaminler alın geç değil ..
Turabi güzel bir şarkı yapmış.. Yerim diyor.. Arkadaşlar lütfen annenize sorun anne sütü eksikliği varsa ek vitaminler alın geç değil ..
Destina Katılım 25 gün Mesajlar 508 Tepkime puanı 565 Konum Aksaray 1/2/25 #2 Yeni ingilizce öğrenen arkadaşlar haftanın günlerini bu şarkıyla öğrenebilir. Haftanın günleri; Monday, tongueday, wetday, thursday, freakday, sexday. jskhgdkdfjhgdjkhf
Yeni ingilizce öğrenen arkadaşlar haftanın günlerini bu şarkıyla öğrenebilir. Haftanın günleri; Monday, tongueday, wetday, thursday, freakday, sexday. jskhgdkdfjhgdjkhf
Charismax Fastcore Katılım 25 gün Mesajlar 777 Tepkime puanı 603 Yaş 35 Konum Aksaray 1/2/25 #3 Oğlum sesin çok güzel ne diyorsun şarkında söylesene... Anne şöyle başlıyor.. Senin.... Yerim.. Ya bu turabi anneci değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum..
Oğlum sesin çok güzel ne diyorsun şarkında söylesene... Anne şöyle başlıyor.. Senin.... Yerim.. Ya bu turabi anneci değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum..
R R5 Katılım 15 gün Mesajlar 65 Tepkime puanı 29 Konum Tanrı Krallığı 9/2/25 #4 Saçma sapan bir şey..
Redamancy Katılım 4 gün Mesajlar 38 Tepkime puanı 21 Konum . Pazartesi saat 19:28'de #6 Dinleyeni var mıdır ki acaba.
İlkiz Katılım 18 gün Mesajlar 378 Tepkime puanı 263 Konum Yıldızlardan Pazartesi saat 19:32'de #7 Meraktan dinlerler kesin çok kötü
Redamancy Katılım 4 gün Mesajlar 38 Tepkime puanı 21 Konum . Pazartesi saat 19:34'de #8 İlkiz' Alıntı: Meraktan dinlerler kesin çok kötü Genişletmek için tıkla ... Gündemde kalmayı başardı.
İlkiz' Alıntı: Meraktan dinlerler kesin çok kötü Genişletmek için tıkla ... Gündemde kalmayı başardı.
Charismax Fastcore Katılım 25 gün Mesajlar 777 Tepkime puanı 603 Yaş 35 Konum Aksaray Pazartesi saat 19:53'de #9 İngilizce bilmeyene kafa sallamalık şarkı işte.. Ne var ki bunda şaşırılacak.. Kurtlar makarna yiyor ona bile alıştık bu neki ..
İngilizce bilmeyene kafa sallamalık şarkı işte.. Ne var ki bunda şaşırılacak.. Kurtlar makarna yiyor ona bile alıştık bu neki ..