Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuz da ''olmasa da olur'' dediğiniz,ya da ''ne gerek var'' dediğiniz şeyler nelerdir?
Bazılarımız elimiz den düşürmediğimiz ve hemen hemen her işimizi halletiğimiz akıllı cep telefonlarımız da bazı uygulama vb şeyler için gereksiz diyebiliriz.Size göre hangileri ya da nelerdir?
V.b şeyler... Diğerleri ne işe yarar bende bilmiyorum.. Ha varsa oyun oyunları severim android studyoda var denemelerim
Şaka gibi ama ha.. Bazı telefonlar mesela 32 gb hafızalıdır.. Fabrika çıkışı 18 gb' hafıza dolu gelir... Eften püften kaldırılmayan uygulamalar... Aslın'da bu tekno kazıktır... Sen 32 gb parası ödersin yarısı dolu gelir.. Bunu biri mahkemeye taşısın :
Benim telefonumda ses kayıt özelliği yok hiç kullanmam geçen lazım oldu bakıyorum ses kayıtı uygulaması yok. Onun dışında bütün uygulamalar var kendisine ait ne işe yaradığınıda bilmiyorum. Ses kayıtsız telefon oluyormuş öğrenmiş oldum
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.