Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Bundan sonra şöyle yapacağım ismim yazılmadığı hiçbir hurafeyi üzerime alınmıyorum. Kafamda rahat olur ha. Çalın söyleyin oynayın kendiniz işte. Birde Türkçeyi doğru kullanmak önemli tabi. Üzüm üzüme baka baka kararırmış. :T: Tekile çoğul kullanma kardeş. Tek yazmışım yine dansöz gibi kıvırıp Fatihe dalaşmak için yer arıyon hadi işine bak.

Şunada ekleme yapayım. Kendi kendine sidik yarıştırıyon anladık. Biz zaten başarımızı kanıtlamışız sen kimsin? Destek değil git uzaya çık istersen bizim için hükmün yok. Hasetlik kötüdür yazık. Yoluna, işine bak.

Başını ve sonunu okudum. Ortaları niye okumamışım kaale almadığımdan bi ciddi okudumda merak etme onlara ayrıca döşeme yapacağım. Telefondan zor oluyor be. :T:

Burnuna bir halka birde zincir yanındakiler çalsın sen oyna kanka

Evet pc'ye geçtim. Are you ready? dımtıs dımtıs.........................

Öncelikle beni az çok tanıyorsan bana üstü kapalı yazmayacaksın kardeş. Yazdıklarının içerikleri var. Senin bu yaptığın sosyal medyada insanların konuştuğu videodan bir bölüm kesip kötülerler ya sazanlarda buna inanır devamında ne konuşulmuş bilmezler hah senin yaptığının bundan hiçbir farkı yok.

Sen bana neyin iftirasından bahsediyorsun? Ben sana o sitenin linkini atıp direk bu sen ve ex manitan mı demedim mi? Demekki güvenmediğim için hala samimi olduğunuzu düşünmüşüm. Şimdiki ex'inden ayrılıp orada samimi olduğunuzu görmek haklı olduğumu kanıtlıyor. Ha şimdi sanane diyeceksin burasından banane ama ortada yapılan ve gizlenen bir eylem varsa bunları söylerim yoksa ne halt yediğiniz beni ilgilendirmez. Genişlik sevene karışmam. Konuya dönelim ben zaten direkt sen olduğunu ilk başta demişim neyin şovunu yapıyon yine? Sonra sen ne dedin? Ben değilim dedin ve ekledin acaba herşeyiyle onu taklit ediyor olamazlar mı? İşte avatarıyla çalışmalarıyla vs. Konuştukça ikna ettin beni eyvallah.

Peki sonra ne oldu? BTK ya geliyorum. Ulan arkadaş küfür etmek cidden istemiyorumda ulan bilmem ne yaptığım arkadaş. Bunu seninle konuştuğumuzda sen demedin mi hiçbir şekilde öğrenemeyiz ortada birşey yok gerekçe yok ayrıca yabancı vırt zıt bir ton şey zırvalayıp iş kendine gelince mi BTK diyorsun ulan arkadaş. :D Valla ayarlarımla oynuyorda çok sabırlıyım ben ahmet düşmeeee. :D Madem dediğin gibiydi neden öğrenmedin arkadaş? :D Neden kim olduğunu bu şekilde öğreniriz demek yerine öğrenemeyiz diye bi ton salladın. Ulan bu işler hep sana gelincemi öğreniliyor aküüüüü.

Önüme ısıtıp ısıtıp Leydihanı getirme, ben senin önüne aklının almayacağı şeyleri getiririm. Millete şovu kes devamını konuş ee ne dedim küs olduğumuz halde seni neden savundum ne için savundum bunları söyle. İçerik yok üstünü kapat inandırma şovu. Zekalarımızı ölçmeyelim istersen zira emin ol daha üstün çıkarım. İçerikleri ben anlatıyım senden bi bk olacağı yok. Başka bir forumun yöneticisini bu sanıp bir ton laf ettiler. Ben her zaman haklının yanındayım ya düşman olsada fark etmiyor. Heh adamı tanıyoruz, konuşmuşuz sen olmadığını biliyorum eee tabii ki senin olmadığını söyleyecem çünkü kim olduğunu biliyorum tanınmamış birisi değil. Burada bir sorun var mı? Yok. Bu yüzden yanında oldum küs olduğum halde bunda da bi sorun yok. Eee sen daha ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi. Beste ile düşmandın gittim bestenin dediği birşeye hak verdim yazdım bunu. Sen naptın onu savundun diye bana laf ettin arkada. Ben sana ne dedim? Hepsi yalansa bir dediği doğru bende o doğrusunu savundum dedim. Senin adaletin bu mu? Sırf düşmansın diye 1 doğrusunu yalanlıyorsun. Gerçi sen zamanında bana ne adaletsizlikler yaptın özel muhabbetine. O yüzden adaletsiz olan birinden böyle yalanlar dinliyoruz, her seferinde de bana açıklamalı bir şekilde destanlar yazdırıyorsun. Her zamanki gibi.

Didos olayına birşey demeyecem kendin açıklamanı yapıp DDoS ile uğraştığını ve istediğinde bunu sitelere yaptığını kanıtlamış oldun çok teşekkür ederim. Buna söyleyecek pek bir açıklama yok. Senin kendi başına 1 projenden başka projen olmadı zaten onu geç. Ortak olarak yoluna devam.

Ben iftiralık birşey göremedim gören var mı? Açığa çıkmadığı sürece herkes olabilir benim için o zaman oydu, şimdi taşları yerine oturunca sensin. Eee bunda ne var? Zamanında sende başkalarını biz sanıp diretmiştin ya bende sana açıklamamı aynı senin gibi yapmıştım. Sonra ne dedim kanka valla istediğine inan yani napayım. Sen hala son ana kadar biz olduğumuzu söyledin. Bende seni söylüyorum aynı şeyi yapıpta niye iftira diyorsun arkadaşım yakışıyor mu sana? Senin düşüncenle benim düşüncemin hiçbir farkı yok. Konu sen olunca niye zoruna gidiyor hayırdır la?

Ben dün onları dedikten sonra tek başına açma kararı almamışsındır inş. jkdfhgdf
Sen hala çocuksun. Çocuk akıllısın ve hala forumlar, teknikmiş yok sibermiş. Sana bir sır vereyim mi? Nickler geçicidir marka falan değildir. Bu zamana kadar genel forumlarda Destinayım ama senin bu kıçı kırık forumlarda övdüğün işleri ben genel forum dışında başka isimlerde çok büyük sitelere çalışmışımdır. Bunları insanların bilmesine gerek yok ben şunu yaptım, ben bunu yaptım. Senin bu sözde hava atmaların, egoların basitliğin göstergesidir. Yap kardeşim git destek sitesi aç, millete vb desteği ver, git baştan aşağı kodla eklenti çıkar, güncelle. Bunlar çok basit şeyler laflarını geçirmen bile basitlik yemin ediyorum. Şu forumlarda kaç tane yazılımcı, coder, hacker, siber uzmanı tanıyorum kimseden şunu yaptım, ben yaptım, yok şuyum buyum duymadım. İşte gerçek icraat ve marka kalite arıyorsanız onlardır. Üzgünüm sen değilsin. Bizim hayatımız buradan yada genel forumlardan ibaret değil kimlerle ne işler yapmışız. Ben 2 gün uykusuz kaldığımı bilirim sağlam bir hacker grubundan kimlerin sitelerini korudum. Ben yabancılarla bile çalışıyorum. Hangi gün ben buralarda bunu yazdım yada sana dedim? Senin yaptıkların bizim için çok ama çok basit şeyler. Biz yapacağımızı yapmışız köşemize çekilmişiz dünya umurumuzda değil. Bunları söylemekte yücelik değildir. Biraz olgun ol en azından birşey yapıyorsan işine saygın olsun. Kimseyide birşeylere inandırmak zorunda değiliz, değilsin.

Eğer başka sıkıntın olursa yaz cevap veririm. Yazmazsanda yoluna bak daha fazla çirkinleşmesine gerek yok. Israr edersen buradayım her zaman.

Bizim ülkemizde hiçbir yetenek ve başarı cezasız kalmıyor ama avrupa seni havada kapıyor benimkide o hesap. Grafik alanında baya yol kat ettim. Türkiye sınırları içerisinde kalmamak en güzeli. Tabii hem işten anlayıp hemde çok iyi dil bilmek baya avantaj sağlıyor. 2 gündür hiç bakmadığım maile ne teklifler gelmiş. Ama benim yapmaya hevesim kaldımı soran yok. :T: Bazen bu iş bile yoruyor beni keşke en basiti olan avatar, rank, logo vb şeylerde kalıp buralarda yapsaydım daha zorlarını öğrenmeseydim diyorum. Dışardan bakana kolay geliyor ama her işin zorluğu oluyor ya. Parası çok iyi olsada bazen hiç gözünde olmuyor.

Vay anasını yaşlanmışım ya emekli olmam lazım. :D

Bizim ülkemizde hiçbir yetenek ve başarı cezasız kalmıyor ama avrupa seni havada kapıyor benimkide o hesap. Grafik alanında baya yol kat ettim. Türkiye sınırları içerisinde kalmamak en güzeli. Tabii hem işten anlayıp hemde çok iyi dil bilmek baya avantaj sağlıyor. 2 gündür hiç bakmadığım maile ne teklifler gelmiş. Ama benim yapmaya hevesim kaldımı soran yok. :T: Bazen bu iş bile yoruyor beni keşke en basiti olan avatar, rank, logo vb şeylerde kalıp buralarda yapsaydım daha zorlarını öğrenmeseydim diyorum. Dışardan bakana kolay geliyor ama her işin zorluğu oluyor ya. Parası çok iyi olsada bazen hiç gözünde olmuyor.

Vay anasını yaşlanmışım ya emekli olmam lazım. :D
Sen bi değişiksin.. Forumda logo tasarım dan kaçıp şirket bannerı yapıyon 70x100 palet tasarım logosu pankart oluyor resmen .. Fransızların aq din karşıtı söylem yazısı dolduruyorlar.. Madem fransızsın fransızca kullan.. La bu evrensel dil niye ingilizce aq

Sen bi değişiksin.. Forumda logo tasarım dan kaçıp şirket bannerı yapıyon 70x100 palet tasarım logosu pankart oluyor resmen .. Fransızların aq din karşıtı söylem yazısı dolduruyorlar.. Madem fransızsın fransızca kullan.. La bu evrensel dil niye ingilizce aq
Hee bende böyleyim işte basit işler daha çok yoruyor beni demekki. :T: Alman biri vardı ya adam ısrarla benle almanca konuşuyor. Anlamıyorum diyorum hala diretiyor. İngilizce biliyon mu diyorum oda yok adamla anlaşamadık ya evrensel dil herkes için geçerli değil demekki. :D

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt