Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Malzemeler:300 g tavuk ciğeri250 g mantar1 adet büyük soğan2 diş sarımsak1 adet kırmızı kapya biber1 adet yeşil biber1 adet domates (isteğe bağlı)2 yemek kaşığı zeytinyağı veya tereyağı1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı kekikYapılışı:Tavuk ciğerlerini iyice yıkayın ve süzün. Sinirli kısımları temizleyip küçük parçalara doğrayın.Mantarları temizleyip dilimleyin.Soğanı yemeklik doğrayın, sarımsakları ince ince kıyın.Kapya biber ve yeşil biberi doğrayın.Bir tavaya zeytinyağını ekleyip ısıtın. Soğan ve sarımsağı ekleyip pembeleşene kadar kavurun.Tavuk ciğerlerini ekleyin ve yüksek ateşte 4-5 dakika kavurun.Biberleri ekleyip birkaç dakika daha soteleyin.Mantarları ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar pişirin.Baharatları ekleyip karıştırın. Eğer domates kullanacaksanız, rendeleyerek bu aşamada ekleyin ve birkaç dakika daha pişirin.Tüm malzemeler iyice piştikten sonra ocaktan alın ve sıcak servis edin. Püf Noktaları:Tavuk ciğerlerini fazla pişirmemeye dikkat edin, aksi takdirde sertleşebilir.Mantarları ekledikten sonra yüksek ateşte sotelemek, suyunu çok fazla salmasını engeller.İsteğe bağlı olarak soteye kekik veya taze maydanoz ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz.Afiyet olsun
Malzemeler:
Yapılışı:
Püf Noktaları: