Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Hazırlama & pişirme süresi: 30 dakikaMalzemeler1 bağ pazı + 1 çay kaşığı karbonat + yeteri kadar su2 yemek kaşığı zeytinyağı1 mor soğan, piyazlık doğranmış1 kapya biber, ince doğranmışYarım çay kaşığı tuz1 su bardağı süzme yoğurt2 diş sarımsak, ezilmişYarım çay kaşığı tuzÜzerine;1 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı pul biberYapılışıPazıları bol suda yıkayın. Büyük bir tencereye 2 - 3 lt su aktarın, açık ateşte su kaynamaya başlayınca karbonat ve pazıları ilave edin, 3 - 4 dakika haşlayın (pazılar haşlanırken bu arada geniş bir kaba buz ve soğuk su alıp hazırda bekletin).Haşlanan pazıları maşa veya delikli kaşık yardımıyla buzlu suya alın (pazıların yeşil rengini koruması için bu işlemi yapıyoruz). Pazılar tamamen soğuyunca sularından iyice süzdürerek 2 - 3 cm uzunluğunda olacak gibi doğrayın.2 yemek kaşığı zeytinyağı ve soğanı tavaya alın, orta ateşte soğan yumuşamaya başlayınca kapya biberi ilave edin, 2 - 3 dakika soteleyip pazı ve tuzu ekleyerek 3 - 4 dakika daha soteledikten sonra ocağı kapatın.Yoğurt, sarımsak ve tuzu küçük bir kasede karıştırın.1 yemek kaşığı zeytinyağını küçük bir tavaya aktarın, kısık ateşte yağ ısınınca pul biberi ekleyip ocağı kapatın.Pazılı karışımı yayvan bir tabağa geçirin, üzerine sarımsaklı yoğurdu yayın ve biberli yağı üzerine gezdirin.
Hazırlama & pişirme süresi: 30 dakika
1 bağ pazı + 1 çay kaşığı karbonat + yeteri kadar su
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 mor soğan, piyazlık doğranmış
1 kapya biber, ince doğranmış
Yarım çay kaşığı tuz
1 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak, ezilmiş
Üzerine;