Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Sunucu Problemi -Hosting

Charismax

EsoEs
Normal hosting üzerinde barındığımızı bunun geçici olduğunu söylemiştim.. İlk satın aldığımda aylık olarak deneme olarak almıştım ..
İlk kurulumda disable_functions php. ini İsimli sunucu eklentisi kapalıydı .. Aylık aldığım için sorun etmedim öylesine destek talebi açmıştım hosting anlamamıştı dediğimi ama herhalde disable_functions php. ini arattırdı sunucusunda aktif ettirdi sonra destek talebi o şekilde kapanmış gitmişti..
1 ay dolmaya yakın kredi yüklemiştim sanal bir karttan.. O krediyi hemen çekmelerini bana aylık olarak ne kadar süre gün olacağını yansıtmalarını istemiştim.. 200 artı günlük bir hosting servisi sunmuşlardı..

Bugün Yani 26'sının gecesi bir eklenti kurmaya kalktım eklenti editör ile alakalıydı kurulum oluşmadı sunucu tesadüf mü bilmem disable_functions php. ini kapatıyor anlık olarak site gidiyor .. Destek talebi açtım ödeme yapacağım günü hep dönüş yapan hosting firması ne hikmetse bu tür sorunlarda dönüş sağlamıyor..

Her neyse destek talebi açıp beklerken sürüm yükseltmek istedim yükselttim lakin site işlevsiz şekilde dondu kaldı.. Ne veritabanı işledi nede ana dizin dosyaları işlem yaptı... Sorunun eklentiden olacağını düşündüm tamam dedim disable_functions php. ini kapatmış olabilirler tüm eklentileri deaktif ettim site açıldı lakin yedekler dikkatimi çekti.. Dedim bir kaç saat geriye alayım yedeklemesi var .. Tam'da bugüne denk geliyor son yedek 00:00 saatine .. Dikkat ettim 1 ay'da olan 4 ayrı yedekleme tarihleri ayrı ama son yedeklerle aynı içeriği taşıyor.. Yani hosting firmam bir garip.. 4 Parça yedek bugünün yedeği.. Geçen haftanın ondan önceki haftanın ve ilk haftanın yedekleri nerede abi ? Hepsini denedim en son sitenin kapalı hali disable_functions php. ini' nin verdiği hata halini kurdu ..
Kendim manuel yedekleme alıyordum en son 24 ü almıştım 2 3 günde bir manuel yedek alırım ben .. Şuan bu site benim kendi aldığım yedektir..
Hosting firmamın destek talebine dönmemesi canlıdan'da yazmış ulaşmaya çalışmış olmamdan ötürü bekleyeceğim gündüz ne cevap gelir bilemem .. Lakin kredi var şuan bu açık halde olan sitemiz minimum gereksinimlerle tarafımdan açılmıştır.. Hosting aylık ödeme yaparken ilgileniyor parayı toplu alınca işim bitti mantığı ile ilgilenmiyor bunu anladım bunu her yer yapıyor zaten.. Bundan önce vds kendi sunucumuz vardı keşke oraya aktarsaydım onuda ben başka amaçla kullanıyorum şuan.. Bu hosting'de kalacağım çünkü bana hizmet vermek zorundalar ... Veri kaybınıda telafi edeceğiz.. @Destina ' nında özene bezene açtığı konular heba oldu yazık oldu.. Hala elimde son yedek var ama ben sitenin kapalı beklemesine razı değilim gündüze kadar bekleyemem..

Kendi barındığım hosting' teknik olarak destek olabilirim .. Eksiklerinizi söyleyin size talimatlarla anlatayım böyle hosting firmacılığı olmaz r10 referansınız var birde...

Bu saatten sonra bir nokta dahi veri kaybım olursa ivedi bir şekilde gerekli her türlü işlemi yapacağım ..

Ulan o kadar sözlük konusu açtım soru konusu açtım.. Kafa patlatıyoruz bu bir iki kelime konu başlığını girip içerikte goygoy ile karışık bilgiyle kafa dağıtmak için biraz emeğe saygılı olun ya ..

Son düzenleme:
Uygulamalı her seferinde ''kadın sözü nasıl dinlenmez'' adlı çalışmaya bir kez daha şahit oluyoruz. :D Adama hosting firmasıda sunuyorum yok gidip r10dan ne olduğu belli olmayan tırı vırı hostingleri kullanmakta direniyor. Ben demiştim, ben haklıyım demekten yoruldum. lkdfhgjdjkfghd :D neyse sağlık olsun konu önemli değil. Ben 1 günde 3 defa komple silinen kategorileri bıkmadan usanmadan açmış insanım 3 5 konunun lafı olmaz. :D

Ben domainleri ihs den hostingleri şekerden aldım .d

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt