Soğanlama

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 30 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,714
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
siz soğan kavurma dersiniz biz soğanlama deriz .. baharat zenginliğini yaşar o yemek kahvaltıda kendinden geçersin... herkes farklı yapar ama ben yaparsam usta dersiniz :love: göz kararımın ölçeği yoktur.. yemesi hoştur ;)
 

saphira

Tonton Nine

Katılım
3 yıl 7 ay 29 gün
Mesajlar
867
Tepkime puanı
411
Yaş
37
Cinsiyet
bPg20e
@Charismax, deliiii :ROFLMAO:


ben hiç yapmadım ve yemedim, lakin duymuştum, fazlasıyla lezzetli bi tatmış dediler..
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 30 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,714
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Akşam yap kavur soganı yani öldür... pul biber karabiber işte ağzının tadına göre at sonra üzerine yumurta kır tamam
 

saphira

Tonton Nine

Katılım
3 yıl 7 ay 29 gün
Mesajlar
867
Tepkime puanı
411
Yaş
37
Cinsiyet
bPg20e
Akşam yap kavur soganı yani öldür... pul biber karabiber işte ağzının tadına göre at sonra üzerine yumurta kır tamam

yumurtasız olmuyormu ki =/ ben menemeni soğansız sevenlerdeniz.. o yumurta yakışmaz oraya =D
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 30 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,714
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
yumurtasız olmuyormu ki =/ ben menemeni soğansız sevenlerdeniz.. o yumurta yakışmaz oraya =D
Ben yumurtasız yapınca çok az salça katıyorum sonra biraz sıcak su çekene kadar kavuruyorum çok lezzetli oluyor.. ya zaten soğanın kötü olma ihtimali yok her türlü yeniyor
 

Uhibbu

اُحِبُّ
Katılım
3 yıl 7 ay 21 gün
Mesajlar
906
Tepkime puanı
801
Konum
istanbul
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
Herşeye gider
Ama sadeside efsane ..yemiş kadar oldum
Eline sağlık ?
 

saphira

Tonton Nine

Katılım
3 yıl 7 ay 29 gün
Mesajlar
867
Tepkime puanı
411
Yaş
37
Cinsiyet
bPg20e
Ben yumurtasız yapınca çok az salça katıyorum sonra biraz sıcak su çekene kadar kavuruyorum çok lezzetli oluyor.. ya zaten soğanın kötü olma ihtimali yok her türlü yeniyor
tamamdır deniycem bakalım haftasonu =)
 

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 30 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,714
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Sade yemeye bilirsin ama inan her yemekte olmazsa olmaz zaten ama tek kavrulup baharahatlandın mı var ya off .. ama tabi bazılarını çabuk keser çok güzel ya
 
Geri
Üst Alt