Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Soba yakılan evler

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
doğalgazın rahatlığı ayrı birşey ama sobanın verdiği ısıda apayrı bir olay... doğalgaz bütün odaları ısıtır belli bir sıcaklık seviyesine getirir.. soba ise sadece bulunduğu odayı ısıtır ama ne ısıtır... kadınlarda onu görmedim onlar önlerini döner ama biz duştan sonra banyodan sonra işte... dfsjjkgh kıçımızı dönüp ısınırız sobanın sıcaklığında.. hem yakar uzaklaşırız ama onun tadını almak için tekrardan kıçımız kızarana kadar o sobadan ayrılmayız... %100 tüm erkekler böyledir sobalı evde yetişen şimdi yüzdeyi düşürmek istemiyorum :haha: doğalgazlı evlere soba kurulmaması çok kötü birşey ya ... ben kurucam baca kapalı dediler evde baca var bu baca ne işe yarıyor ozaman süs'mü dfjlkfdhf

Eskiden soba vardı.Bütün Aileyi etrafına toplardı. Şimdi ise herkes ayrı odalarda. Kimsenin kimseden haberi yok..!
Ekli dosyayı görüntüle 5437
Annannemin bağ evini hatırladım şimdi ne çok severdim sobayı üstünde pişen yemeği... yok ya ne doğalgazı rahatmı rahat nede güzel ısınıyoruz ya sorma gitsin sobanın yerini asla tutmaz.
Kışın havanın soğukluğu ile eve kapanan insanlar akşam olunca sabaha kadar yanan sobanın etrafında süren keyifli sohbetler, haftalarca bitmeyen hikâyeler, demli kaçak çayla süslenirdi, bir sonraki gecenin sırasını beklerdi ev sahipleri… Çünkü o zamanlar insanlar arasında samimiyet vardı. Muhabbet vardı. Sevgi vardı. Dostluk vardı. Yardımlaşma vardı. Paylaşma vardı. En önemlisi insanların birbirine her zaman paylaşacağı bir hikâyesi bir anısı vardı.

O Günler geri gelir mi? Bilinmez Ama …..

• Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
O Günler geri gelir mi? Bilinmez Ama …
Gelir ben getiririm istemem yeterli... ama yanımdakininde benimle olanında istemesi lazım peynir gemisi yürütme muhabbeti dönmemesi lazım.. soba başkadır bu nostalji yada klasik bir anı olarak söylemiyorum gerçekten soba candır... kiri pası pisliği var ama o başka birşeydir ya