Sibel Kekilli Kimdir? Biyografisi

Katılım
2 yıl 2 ay 9 gün
Mesajlar
17,908
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,188
Cinsiyet
bPg20e
sibel-kekilli-1.jpg

1980 yılında fabrika işçisi bir babanın ve temizlik işçisi bir annenin çocuğu olarak Almanya'da dünya gelmiştir. 2 kız ve 1 erkek kardeşi bulunmaktadır.

Küçük yaşta çalışmaya başlamış ve ailesine destek olmuştur. 19 yaşında Alman eşiyle dünya evine girmiştir. Türkiye'den evraklar yetişmediği için sadece düğün yapılmıştır.



Belediyede çalışırken düğün borçlarını ödeyebilmek için aynı zamanda garsonluk yapmış ve annesiyle evlere temizliğe gitmiştir. Bir süre sonra diskotekte striptizciliğe başlamış, 2001 yılında gelen teklifle birlikte yetişkin filmlerinde yer almıştır.

Evlilik için talep ettikleri evraklar Türkiye'den geldiğinde evlilikten vazgeçen ve eşinden ayrılan Sibel Kekilli, 22 yaşına geldiğinde yetişkin filmi yapmayı bıraktı ve bir eğlence mekanında çalışmaya başladı.

Sokakta alışveriş yaparken "Duvara Karşı" filmi için genç bir Türk kızı arayan yönetmen Fatih Akın ile karşılaşmış ve filmde oynaması için teklif almıştır. Bu filmdeki rolü ile uluslararası boyutta tanınan kişi haline gelmiştir.

Bu süreç içerisinde Almanya'da yayın yapan bir gazete daha önce oynadığı yetişkin filmlerini ortaya çıkarmış ve bu olay büyük bir skandala neden olmuştur.

2004 yılında "Duvara Karşı" filminden sonra 2006 yılında "Eve Dönüş" filminde rol almış, bu filmlerdeki rolleri ile pek çok ödüle layık görülmüştür. Game Of Thrones filmine de 3. sezondan itibaren katılan ünlü oyuncu burada Shae adlı karakterini canlandırmıştır.

Bir röportajında annesi ile babasının yaşam öyküsünden dolayı kendisiyle ilişkisini kestiğini ve onları anladığını ifade etmiştir. Ayrıca Atatürk hayranı tek kişinin babası olduğunu ve babasının annesinin başını örtmesine izin vermediğini belirtmiştir.

Türkiye'den gelen cinsel içerikli mesajlardan dolayı İnstagram hesabını Türkiye'den bağlanan kullanıcılara kapatmıştır.

Sibel Kekilli Nereli?​


Müslüman ailelerde kadına karşı şiddetin durdurulması için de çalışmalarda bulunan Sibel Kekilli aslen Kayserili'dir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt