Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Bizimde 1. Yılımız kutlu olsun. Ben sap giriyorum bari bunu kutlayalım.1 gün erken açmışsın ama olsun.
Bize hergün sevgililer günü zaten. :*
Hazır konusu açılmışken buradan bir kutlama daha yapayım.
@Dea Dia (Mesude) barışmamızın üzerinden 1 yıl geçmiş. (2024) nice senelerimiz olsun kankacığım. Konusu geçtiği için (Telegram) aklıma geldi kutlayım dedim.
Numaran var ama aramadım. Hergün sesli konuşuyoruz zaten. (Telegram)
asdknfldmdlfmcn
Şaka bir yana başın sağ'olsun la.. Böyle günler basit günler.. Özel yapan ise senin kaybın.. Allah rahmet eylesin..Vakfıkebir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlu olsun. :d
Şaka bir yana aynı zamanda babamın da ölüm yıldönümü. Tüm ölmüşlerimize rahmet olsun.
20 liraya bu hizmeti size sağlayabilirim..yarın için bir günlüğüne sevgili aranıyor.![]()
Allah rahmet eylesin.Vakfıkebir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlu olsun. :d
Şaka bir yana aynı zamanda babamın da ölüm yıldönümü. Tüm ölmüşlerimize rahmet olsun.
Vakfıkebir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlu olsun. :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.