Sakallarınızı Güçlendirecek Etkili Bir Öneri

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 9 gün
Mesajlar
25,232
Tepkime puanı
8,697
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Klasik, karizmatik, kısa, uzun, şekilli ya da dağınık… Sakallar, bir erkeğin stilinin bir parçası ve vazgeçilmez bir aksesuarıdır. Doğru sakal kesimi ve bakımı ise imajınızı bir üst seviyeye taşıma gücüne sahiptir. Diğer yandan sakal bakımı, bakımlı bir erkeğin cilt bakım rutininin de olmazsa olmazları arasında yer alır. Nasıl kadınlar saç bakımını ihmal etmiyor ve saçlarını imaj değiştirmek için güçlü bir araç olarak kullanıyorsa; erkekler için de sakal ve bıyık böyle bir önem taşır.


Peki sakallarınızla fark yaratmak, bakımlı ve doğru gelişen sakallara sahip olmak için neler yapılabilir? Dilerseniz önce sakal ve bıyığın gelişim evresine, sakal ve bıyıkların güçsüz çıkma nedenlerine ve sonra sakal köklerinizi nasıl güçlendirebileceğinize birlikte göz atalım.

Sakal ve bıyığın gelişim evresi nasıldır?​

sakal-baba-sakal-serumu-2.jpg



Erkeklerde ergenlik dönemi itibariyle ve önce tüy şeklinde çıkmaya başlayan sakallar, ergenlik döneminin sonlarına doğru daha da belirginleşir. Genellikle 25-26 yaşlarında gelişimini tamamlayan sakallar, tam da bu dönemlerde şeklini bulmaya başlar. Güçlü sakallar içinse sakal gelişim sürecinden başlayarak doğru sakal bakımının yapılması şarttır.


Sakallar neden seyrek veya güçsüz çıkar?​

Pek çok erkek güçlü sakallara sahip olmak ister. Ne var ki, bazı erkeklerde sakalların gelişimi daha yavaş, sakallar daha güçsüz çıkabilir. Sakalların çıkmamasının, seyrek ve güçsüz çıkmasının sebepleri ise öncelikle bireyin hormonal ve genetik yapısından kaynaklanmakla beraber, cilt problemleri, beslenme ve uyku düzeni gibi nedenlerden de etkilenebilir.

Erkeklik hormonu olarak bilinen ve erkeğin gelişiminden sorumlu olan testesteron; erkeklerin büyüme ve üreme süreçlerinin yanı sıra tüylenme sürecinde de rol alır. Ergenlik döneminde yoğun olarak salgılanan ve 30’lu yaşlarda salgısı azalan testesteron hormonu, sakal gelişim süreci üzerinde de etkilidir. Bazı erkeklerde aynı oranda hormon salgılansa bile sakalın çıkmaması, seyrek veya cılız çıkması da ise çoğu zaman bireyin genetik yapısıyla ilgilidir. Baba veya yakın akrabalarında yeterli miktarda tüylenme olmayışı genetik kodun zincirleme etkisidir.

Sakalın sağlıklı gelişimi için neler yapabiliriz?​

Eğer genetik bir sorun, hormonal bir problem yoksa ve sakal kökleri mevcut ise dışarıdan doğru bileşenlere sahip bir ürün ile sakal gelişimini sağlayabilirsiniz. Sakal Baba Sakal Serumu işte tam bu noktada içerdiği aktif bileşenlerle sakal ve bıyık köklerinin yeteri kadar beslenmesini sağlar. İşte içerik, şişe ve ambalaj kalitesinden ödün vermeden üretilen, sakal serumu Sakal Baba sakal serumu tam da bu noktada etkilidir.

Sakallarınızla fark yaratmak için: Sakal Baba Sakal Serumu ile tanışın​

Sakal Baba’nın yeni ürünü olan Sakal Baba Sakal Serumu, Ar-Ge aşaması 6 ay süren bir çalışma sonrası geliştirilen, sakalın yapısını geliştirebilmek için en etkili olabilecek aktif maddeler ve doğal bileşenlerden üretilen bir serumdur. 2019 yılında tüketicilerle buluşan Sakal Baba Sakal Serumu, sakal gelişimine yönelik bir üründür. İçerdiği aktif maddelerle sakal köklerini uyarır, sakal köklerini besleyerek sakalın güçlenmesini ve uzamasını sağlar. Güçlenen sakal uzama evresine girer. Sakal Baba Sakal Serumu dermatolojik, mikrobiyolojik ve challenge testlerden başarı ile geçmiştir. Ayrıca SLS, parafin, parfüm, paraben, vazelin gibi kimyasallar içermez. Sakal Baba Sakal Serumu Türkiye’de üretilmiştir, yerli sermaye ve Türk malıdır.



Sakal Baba Sakal Serumu, aktif “Trichogen” bileşeni içeriyor. Kişide genetik veya hormonel bir durum yoksa serum düzenli kullanımda sakalda gürleşme, güçlenme evreleri ile kişiyi arzu ettiği sakal kalitesine ulaştırabiliyor. Trichogen, testosteron hormonunun sakala olan olumsuz etkilerini engelliyor, sakal köklerini uyarıp harekete geçiriyor. Kökleri uyarılan sakallar gelişiyor. Bugün dünyada pek çok ünlü kozmetik markası saç ve sakal gelişimini desteklemek için ürünlerinde aktif Trichogen maddesi kullanıyor. Trichogen genellikle androjenik, bazı genetik ve çevresel etkilerle hasar gören, kaybolan ya da dökülmüş saç ve sakal köklerinin geri kazanılması ve miktarının artırılması için kullanılıyor.

Ayrıca Sakal Baba sakal serumunda Trichogen aktifi dışında, güzellik vitamini olarak bilinen Biotin, saç ve sakal kökünü büyüme yönünde uyaran Caffein, bir anti inflamatuar olan ve cildi destekleyen Allantoin aktifleri de yer alıyor.

Sakal Baba Sakal Serumu, sakal bakım yağı değildir​

Sakal serumları, sakal bakım yağı ürünleri ile sık karıştırılan bir ürün grubudur. Sakal serumları bakım yağları gibi yağ bazlı değildir. Sakal serumu ya da sakal çıkarma serumu olarak da bilinen Sakal Baba Sakal serumunun fonksiyonu, içindeki aktif bileşenlerle sakal köklerini harekete geçirmek ve sakalı cilt yüzeyine çıkarmaktır. Sakal serumlarının etki yöntemi, sakalın köklerine nüfuz edip onları harekete geçirmektir. Deri altındaki mevcut sakal kökleri serum etkisiyle cilt yüzeyine doğru uzar. Sakal bakım yağları ise yağ bazlıdır, var olan sakalı yumuşatır, sakala canlılık ve parlaklık verirler.

sakal-baba-sakal-serumu-1.jpg


Sakal serumları var olan sakal köklerinin tetiklenmesini sağlar, genetik sorunlardan, köselik, tedavi gerektiren hormon problemlerinin sebep olduğu sakal kayıplarını geri getirmez.

Sakal Baba Sakal Serumu cam şişededir. Airless şişe yapısı sayesinde şişe içinde plastik boru vb. materyaller yoktur. Ürün, oksijen ve hava ile teması olmadığından etkisini uzun süre korur.

Sakal Baba Sakal Serumu klinik test raporları​

Sakal Baba Sakal Serumu, dermatolojik, challenge ve mikrobiyolojik testlerden başarı ile geçmiştir. Sakal Baba sakal serumunun klinik test raporlarını incelemek için tıklayın.

Sakal Baba Hakkında:

Sakal Baba markası ve Sakalbaba.com, bakımlı erkeklerin “sakal bakımı” konusundaki tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve “bakımlı erkek idealini” standartlaştırmak için 2015 yılında kurulmuş bir Türk markasıdır. Sakal Baba 2015 yılının başından bugüne, Türkiye’deki sakallı erkeklerin ihtiyaç duydukları sakal bakım ürünlerini üretir ve beğenilerine sunar. Her erkeğin bir dönem tutkusu olan sakala dair, sakal bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan marka, doğal bileşenler içeren ve kolay kullanım özelliği olan özgün ürünleriyle, sakal ve sakal bakımına dair çözümler sunar. Sakal Baba bakımlı erkeklerin yol arkadaşı olmayı hedefler. Sakal Baba, Türkiye’deki sakal konsept ürünlerinde ve kendi sektöründe öncüdür. Ar-Ge’ye, ürün kalitesine ve müşteri memnuniyetine zaman ayırır.
 
Geri
Üst Alt