Parkta oynayan çocuğun üzerine aydınlatma direği düştü!

Katılım
20 Ağustos 2020
Mesajlar
3,862
Tepkime puanı
3,891
Konum
TR-GB
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
İstanbul Arnavutköy'de ikiz kardeşi ile birlikte parkta oyun oynayan çocuğun üzerine aydınlatma direği düştü. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 10 yaşındaki Görkem Küçük, ikiz kardeşi Güven ile birlikte parkta oyun oynarken üst kısmına güneş paneli yerleştirilen aydınlatma direği çocukların üzerine devrildi. Direğin altında kalan ikiz kardeşlerden Görkem Küçük, başından ağır şekilde yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından yaralı çocuk, Beylikdüzü'ndeki başka bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken Görkem Küçük'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

milliyet
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

İstediğiniz vesikalıksa..
Katılım
20 Ağustos 2020
Mesajlar
24,574
Tepkime puanı
8,870
Yaş
34
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
bizim memlekette balkondan kedi düşüyor adam gökten kedi yağdı günahım neydiki demiş.. direk ne 'ki tofaş şahinin 5. katın balkonundan eve girdiği bir memleketteyiz . Türkiyede her yer bir adana gibi
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt