Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Özel Ücretli Xenforo Temaları Null Düşürmesi Yaparak Tema Yaptım Diye Satılması

Charismax

Fastcore
Xenforo özel tema yerlerinde gördüğüm orjinal temaların yabancı sitelerde warez - null olarak indirilmesi buna türkçe dil yaması yapıp bir kaç renk değiştirip içine dış eklentileri gömerek satılık tema ilanı veren TÜRK kardeşlerim.. Şu'an özgürce o işleri yapıyorsunuz r10'da konusunu ve TÜRK destek sitesinde bile kaynak olarak paylaşıyorsunuz.. Şimdi değil ama yakın zamanda sağlam bir küskü yersiniz diye umuyorum .. Yabancı forumlardan indirdim nasıl olsa yabancı onlarda warez paylaştı nereden bilecekler diyorsunuz ama bu xenforo lisanssız olan sitelerin denetimsizliği gibi bir olay değildir.. Bazı tema yapımcıları şirket olarak tema yapımı yapıyor xenforo sadece onların menüsünden bir seçenecek.. Çok zor durumda kalacağınız gün çok yakın ' Birde fatura kesiyorsunuz :D Charismax bunu yazmıştı dersiniz vazgeçin ...

Kim için diyorsam kim bana bu konu fikirlerini veriyorsa direk aramada onları hedefi 12'den vurmuş gibi oluyorum varya.. Aratayım dedim bu konuya açmama vesile olan yerler'den birisi çıktı :D

Geri
Üst Alt