Neville'in çalışmalarını keşfettikten sonra, belirli bir kişiyle bağlantı kurmanın ne kadar kolay olduğunu fark ettim. Düşüncelerinizi onlara iletmek oldukça basit ve bu, telepatik iletişim yoluyla gerçekleşiyor. Yaptığım araştırmalar, düşünce aktarımı kavramını daha derinlemesine anlamamı sağladı ve hayatımın her alanında büyük faydalar elde etmeme yardımcı oldu. Eğer siz de bugün bunu anlarsanız, yaşamınız üzerinde büyük bir etkisi olabilir.
Bu videoda, düşüncelerinizi belirli bir kişiye güçlü bir şekilde iletmenize yardımcı olacak bir teknik paylaşacağım. Bu yüzden videoyu sonuna kadar izlediğinizden emin olun, çünkü yarım bilgi, hiç bilmemekten daha kötüdür.
Bir kitap okurken şu öğretiyle karşılaştım: "Bilinciniz, zihninizin aynasından yansıyan ve düşündüğünüz kişiye uzayda yansıtılan ışıktır. Zihninizdeki öznel imgeyle zihinsel olarak konuşarak, zihninizin titreşmesini sağlarsınız. Titreşen zihniniz, kendisine yansıyan bilinç ışığını değiştirir ve bu değiştirilmiş bilinç ışığı, yönlendirildiği kişiye ulaşarak onun zihninin aynasında bir etki yaratır."
Bu bilgiyi ilk kez öğrendiğimde şok oldum! Çünkü daha önce belirli bir kişiye kızıp, onun hakkında kötü şeyler düşündüğümde, bu düşüncelerin onlara ulaştığının farkında bile değildim. Ancak bu bilgiyi uygulamaya başladığımda hayatımda her şey değişti.
Neville, her zaman bilincin tek gerçeklik olduğunu ve fiziksel dünyanın yalnızca içsel inançlarımızın bir yansıması olduğunu söyler. Yani, iç dünyanızda neye sahipseniz, bunu etrafınızdaki insanlara da yansıtıyorsunuz. Bu nedenle, insanlar hakkındaki düşüncelerimize dikkat etmek son derece önemlidir.
Gerçeklik, insanların sizin hakkınızda düşündüklerini nasıl algıladığınızla şekillenir. Eğer biri sizi görmezden geliyorsa, bu, zihninizde onun hakkında oluşturduğunuz kavram nedeniyle gerçekleşiyor olabilir. İnsanların size karşı davranışları, sizin onlar hakkındaki düşüncelerinize dayanır.
Belirli bir kişiyi nasıl tanımladığınız, onun size nasıl davrandığını belirler. Eğer birinin sizinle ilgilenmediğini, sizi sevmediğini veya sizi görmezden geldiğini düşünüyorsanız, bu düşünceler ona ulaşıyor ve kişi bunu kendi düşüncesi olarak algılıyor. Peki, böyle biri sizi arar mı ya da mesaj atar mı? Büyük ihtimalle hayır.
Bu durumu değiştirmek için basit ama etkili bir teknik paylaşmak istiyorum. Öncelikle içi su dolu bir şişe alın. Bu şişeye bakın ve içindeki suyla sevgiyle konuşun. Konuştuğunuz kişinin sizin hakkınızda ne düşünmesini veya ne yapmasını istediğinizi söyleyin. Örneğin:
"Özel kişi beni seviyor ve bunu bana gösteriyor."
"Özel kişi benimle konuşmayı seviyor."
"Özel kişi beni hediyelerle şaşırtıyor."
"Özel kişi benim hakkımda olumlu düşünüyor."
Bu sözleri söylerken içinizdeki sevgi dolu duyguyu hissedin. Daha sonra, bu sudan bir yudum alın. Sonrasında gözlerinizi kapatın ve özel kişinin de bu sudan bir yudum aldığını hayal edin. Bu tekniği birkaç kez tekrar edin ve sürecin tadını çıkarın.
Bu yöntem basit görünebilir, ancak oldukça güçlüdür. Eğlenceli bir uygulama olduğu için denemenizi öneririm. İnsanların, onlar hakkında düşündüğünüzü kelimenin tam anlamıyla yansıttığını unutmayın. Düşüncelerinizle çevrenizi olumlu yönde şekillendirin ve sonuçlarınızı paylaşmayı unutmayın!