Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Sevgiyle Buluşmak Ruh Eşinizi ve Aşkı Çekmek için Çok Güçlü OLumlamalar

Hoş geldiniz! Bugün sizlerle birlikte, ruhunuzu besleyecek ve enerjinizi yükseltecek bir olumlama çalışması yapacağız. Kendinizi sesime bırakın, rahatlayın ve bu olumlamaları tüm kalbinizle hissedin.

Ben, evrende var olan en iyi şeyleri sevgiyle kabul ediyorum. Sevgiyi ve aşkı hayatıma kolayca çekmeye izin veriyorum. Şimdiye kadar bilinçli ya da bilinçsizce bana hizmet etmeyen tüm olumsuz kalıpları iptal ediyorum ve yerlerine bana ve çevreme fayda sağlayan pozitif enerjileri yerleştiriyorum.

Etrafım bolluk, bereket ve sevgiyle çevrili. Ruhumun derinliklerinden sevgi enerjisi yayıyorum ve bunun için şükrediyorum. Ben, sevgi dolu ilişkileri kendine çeken bir sevgi mıknatısıyım. Kalbimi sevginin sonsuz olasılıklarına açıyorum, kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum. Beni mutlu eden her türlü sevgiyi açık yüreklilikle kucaklıyorum.

Sevginin içimden akmasına, beni ve çevremdekileri mutlu etmesine izin veriyorum. Ruh eşimin hayatıma girmesi için gereken her şeye sevgiyle izin veriyor ve onu onaylıyorum. Hayatıma giren tüm derin, anlamlı ve mutlu eden ilişkileri sevgiyle kabul ediyorum. Şu andan itibaren, sevgiyi ve aşkı özgürce yaşamama engel olan her şeyi kaldırıyorum. Huzur, mutluluk ve aşk enerjisini kabul ediyorum. Ben, saf sevgiyim ve çevreme sadece sevgi ve bolluk enerjisi yayıyorum.

Geçmişin tüm yüklerini geride bırakıyorum. Artık sevgi, aşk ve zenginlik enerjisiyle doluyum. Yeni ve pozitif kişiliğimi sevgiyle kabul ediyor ve onaylıyorum. Varlığım için şükrediyorum. Kendimi her halimle seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum. Kendimi daha çok sevdikçe, hayatıma sevgi dolu ilişkiler çekiyorum.

Sevgi enerjisini yaydıkça, aynı güzel enerjileri tekrar kendime çekiyorum. Yaşadığım ve yaşayacağım tüm ilişkiler beni güçlendiriyor ve destekliyor. Ruhumu ateşleyen, beni mutlulukla dolduran sevgiyi hak ediyorum ve ona sevgiyle izin veriyorum. Ruh eşimin hayatıma ilahi zamanlamayla gelişine güveniyor ve sevgiyle yaşıyorum.

Her zaman huzur ve neşe dolu ilişkiler yaşadığım için şükrediyorum. Ben, her halimle tam ve mükemmelim. Kendimi sevginin kollarına bırakıyor ve onu sürekli deneyimlemeyi seçiyorum. Tüm olumlamalar hayatımda anında tezahür ediyor ve bunun için şükrediyorum. Gücümü her zaman sevgiden alıyorum. Beni mutlu eden, sevgi dolu ilişkiler yaşadığım için şükrediyorum.

Ben, kendimi ve çevremi sevginin ışığıyla aydınlatan bir sevgi feneriyim. Girdiğim her ortamda sevgi dolu bir atmosfer yaratıyorum. Varlığımı, eşsizliğimi ve hayatımı coşkuyla kutluyorum. Şu andan itibaren, şimdiye kadar yaşadıklarıma minnettar olduğum gibi, gelecekte de bana ‘İyi ki’ dedirtecek güzelliklere kendimi açıyorum. Ben, dünyanın en güçlü sevgi mıknatısıyım.

Beni ruh eşime götürecek olayların kusursuz şekilde dizilişine güveniyorum. İçimdeki sonsuz mutluluğu ortaya çıkaracak aşkı, sevgiyi ve huzuru doyasıya yaşayacağım. Geçmişte yaşadığım ve beni olumsuz etkileyen her şeyi sevgiyle serbest bırakıyorum. Ben, saf sevgiyim ve sürekli sevgi enerjisi yayıyorum.

Ruh eşimle aramdaki tüm engelleri şimdi kaldırıyorum. Birbirimize saygı duyduğumuz, derin ve anlamlı bir aşk ilişkisi için şükrediyorum. Hayatıma huzur ve mutluluk getiren tüm ilişkiler için minnettarım. Arkadaşlıklarım, dostluklarım ve tüm ilişkilerim sevgi üzerine kurulu ve her birinde sevgiyi derinden hissediyorum.

Şu andan itibaren, içimde büyüyen sevginin tüm çevreme yayılmasına izin veriyorum. Sevginin hayatıma neşeyle ve mutlulukla gelişini hayranlıkla izliyor ve onu sevgiyle kucaklıyorum. Aşkı derinlemesine hissedebileceğim bir ilişki yaşamak için önüme çıkan tüm engelleri kaldırıyorum.

Ben, olduğum gibi her halimle değerliyim ve bunu sevgiyle kabul ediyorum. Ömür boyu huzurlu ve mutlu bir aşk ilişkisi yaşamayı kabul ediyorum. Kendimi sevip kabul ettikçe, beni aynı şekilde seven insanları hayatıma çekiyorum. Sürekli sevgi ve aşk enerjisiyle besleniyor, bana aşık olan ve beni seven insanları kendime çekiyorum.

Ben sevgiyim ve sevgi olduğum için şükrediyorum. Aşkı hayatıma getiren olayların kusursuz ilerleyişine ve sezgilerime güveniyorum. Bulunduğum her ortamda yaydığım sevgi enerjisi için şükrediyorum. Hayata gülümseyerek bakan gözlere sahip olduğum için şükrediyorum.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt