Bilinçaltı Olumlamalarla Hayatınızı Dönüştürün
Bilinç ve hayata dair inançlarınız değiştiğinde, yaşadığınız dünya kendiliğinden pozitif yönde değişip dönüşmeye başlayacaktır. Dinleyeceğiniz olumlamalar, bunu sizin adınıza yapacak, bu nedenle kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Amacımız, bilinçaltınızdaki kök inançları değiştirip dönüştürmek olduğu için, lütfen bu videoyu 21 gece ard arda uyku öncesi dinleyin. Uygulama, birbirini takip eden 21 gece boyunca yapılmalıdır; aksi takdirde etkili olmayacaktır. Bu süreyi dikkate almanız önemlidir.
Olumlamalar:
Ben harika deneyimlere ve muazzam bir hayata layığım.
Ben her halimle tam ve mükemmelim; kendime yeterliyim.
Kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.
Artık yeni bir hayat yaşama vakti geldi.
Ben yeterliyim ve kendime inanıyorum.
Her gün, her an öğreniyor ve gelişiyorum.
Yaşadığım her şey beni daha iyiye götürmek için basamaklardan oluşuyor ve ben bu basamakları sevgiyle tırmanıyorum.
İyi ki varım; kendi hayatımın en özel insanı benim.
İstediğim hayatı yaşama gücüne sahip olduğumu biliyor ve bu gücümü kullanmaya niyet ediyorum.
Ben sürekli ve sadece olumlu şeyler düşünen ve böylelikle olumlu şeyler tezahür ettiren harika bir insanım.
Önümde engel olarak gördüğüm her şeyin, kendi tezahürlerim olduğunu kabul ediyor ve onların yolumdan çekilmelerini tezahür ettiriyorum.
Ben insan bedeni içinde yaşayan sonsuz bilincim; düşünce, söz ve eylemlerle tezahür ettiriyorum.
Geçmişte yaşadığım her şeyin bilinçli ya da bilinçsiz kendi tezahürlerim olduğunu ve bunları değiştirebileceğimi şimdi fark ettim.
Ben uzakları yakın eden sonsuz bilincin bir parçasıyım, bunu sevgiyle kabul ediyor ve onaylıyorum.
Şimdiye kadar kendime yeterince değer vermediğim için kendimden özür diliyor, bundan sonra hak ettiğim değeri önce kendime vereceğime söz veriyorum.
Ben değerliyim, ben çok değerliyim; kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.
İyi ki varım; iyi ki bu bedende dünyaya gelmişim.
Kendim ve hayat hakkında daima olumlu düşünürüm ve böylelikle sürekli olumlu şeyler tezahür ettiririm.
Her haliyle tezahür edenim. Bunun bilincinde mutlu ve huzurlu yaşıyorum.
Dış dünyamda gördüğüm her şeyin iç dünyamın yansıması olduğunu kabul ediyorum.
Ben kendi rüyasını yaşayan bilincim ve bu rüyayı pozitif yönde değiştirmek için tezahürleri pozitif yönde değiştiriyorum.
Hayatım her an güzelleştiği için şükürler olsun. Sağlığım için şükürler olsun.
Sevgi dolu ilişkiler yaşadığım için şükürler olsun.
İyi ki varım; var olan tek şey, benim gördüğüm her şey, benim yansımam. Hepsi benim iç dünyamın gölgeleridir.
Pozitif yönde değişip dönüştüğüm için şükürler olsun.
Ben sevgiyim; bunu yeniden hatırladığım için şükürler olsun.
Sevgiyle tezahür ettiren tüm olumlu düşüncelerim aklımdan geçer geçmez tezahür ettiği için şükürler olsun.
Her an kendimi daha çok sevmemi sağlayacak şeyler yaşadığım için şükürler olsun.
Şu ana kadar eski benliğimle takıntı haline getirip kendimi küçümsediğim her şeyden şimdi şu an sevgiyle özgürleşmeyi seçiyorum.
Ben kendine yeterli olanım; kendimi sevgiyle kabul ediyorum.
Sürekli olarak pozitife ve şükretmeye odaklıyım. Şükrettikçe artan mutluluğum için şükürler olsun.
Artık yeni ve pozitif bir benliğe sahibim.
Artık yeni ve pozitif tezahürlere sahibim.
Ben fiziksel vücuduma ve ruhuma sevgi ve özenle davranan bir varlığım.
Ben dünyanın en çekici insanıyım.
Girdiğim her ortamda dikkatleri üzerime çekecek zekaya ve eğlenceli kişiliğe sahip olduğum için şükürler olsun.
Bildiğim ve bilmediğim kaynaklardan sürekli hayatıma akan güzellikler için şükürler olsun.
Ben istediğim her şeyi hem kendim hem de bütünün hayrına çekebilen bir mıknatısım.
Aşkı iliklerime kadar hissedebileceğim bir ilişkim olduğu için şükürler olsun.
Kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.
Ben her halimle tam ve mükemmelim.
Karşılaştığım her olayın beni istediğim yere götürdüğünü bilinciyle yaşıyorum.
Hayat bana daima kolaylık ve neşeyle gelir. Neşeyi, sevgiyi, huzuru, bolluk ve bereketi kabul ediyor; onların hayatıma gelişini onaylıyorum.
Her geçen an pozitif yönde değişip dönüşen bilincim sayesinde, hayatım daha da güzelleşiyor. Şükürler olsun.
Çevremde takdir edilip sevilen bir kişi olduğum için şükürler olsun.
Bu hayatın bir oyun, bir rüya olduğunu ve bu rüyanın kendi zihnimde, benden bana yaşandığını biliyorum.
Zihnim tezahürler için en büyük gücüdür. Onu doğru kullanmayı ve istediğim gibi bir hayatı şimdi şu anda tezahür ettirmeyi seçiyorum.
Etmeye giden yolda önüme açılan her olay, yeni ve pozitif tezahürlere sebep oluyor. Bunu biliyor ve bunun için şükrediyorum.
Şimdi şu anın öncesinde yaşadığım her şeyin bilinçli ya da bilinçsiz benim tezahürlerim olduğunu kabul ediyorum.
Artık ihtiyacım olmayanları sevgiyle bırakıyor ve kendime yepyeni, pozitif sevgi, aşk, huzur ve maddi manevi refah içinde bir hayat tezahür ettirmeyi seçiyorum.
Ben zerrenin zerresi olsam da, onun bir parçası olduğumu biliyor ve tüm tezahürlerimi ona teslim ediyorum.
Bu teslimiyet bana güven veriyor, çünkü ben onu sevgiyle deneyimlemeyi seçen eşsiz bir ruhum.
Kendimi tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım ibaret olarak sevgiyle aşkla huzur ve mutlulukla değiştirdiğim için şükürler olsun.
İyi ki varım. Kendimi ve kendimdeki sevgiyi kabul ediyor ve onaylıyorum.
Ben sevgiyim, ben sevgi doluyum, ben aşkım. Ben aşık olunanı, ben sevenim, ben sevilenim.
Ben huzurum, ben huzuru yansıtanım, ben parayım, ben bolluk ve bereketim, ben ışığım, ben ışık saçanım, ben zenginim, ben zenginliğim.
Artık yeni bir insan olma vakti geldi. Kendi gücümü yeniden ele alarak muhteşem bir hayat yaşama vakti geldi.
Ben yeterliyim; kendime inanıyorum.
Her gün, her an öğreniyor ve gelişiyorum.
Yaşadığım her şey beni daha iyiye götürmek için basamaklardan oluşuyor ve ben bu basamakları sevgiyle tırmanıyorum.
İyi ki varım; kendi hayatımın en özel insanı benim.
İstediğim hayatı yaşama gücüne sahip olduğumu biliyor ve bu gücümü yeniden kullanmaya niyet ediyorum.
Ben sürekli ve sadece olumlu şeyler düşünen ve böylelikle olumlu şeyler tezahür ettiren harika bir insanım.
Önümde engel olarak gördüğüm her şeyin, kendi tezahürlerim olduğunu kabul ediyor ve onların yolumdan çekilmelerini tezahür ettiriyorum.
Bu andan sonra tüm hayatımda, bunun bilincinde olarak yaşamayı seçiyor ve bu saydıklarımı sürekli hatırlamayı seçiyorum.
Bu olumlamaları 21 gece boyunca uygulamanız, bilinçaltınızda güçlü değişimler yaratacaktır. Kendinizi bu süreçte tamamen teslim edin ve hayatınızın her alanında pozitif dönüşümler gerçekleştirin.