Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Bolluk, Bereket ve Para Çekme Olumlamaları

Bu video, dileklerinizi ve bolluk, bereketi kendinize çekmenize yardımcı olacak güçlü olumlamalar içermektedir. Bu kaydı 21 gün boyunca dinlemek, bilinçaltınızın olumlamaları rahatça kabul etmesine yardımcı olacaktır.

Bir gece uyumadan önce veya gün içerisindeki dinlenme anlarınızda, hatta bir işe odaklandığınızda arka planda dinlemeniz, bilinçaltınızın olumlamaları kabul etmesini kolaylaştıracaktır. Görseli takip etmek zorunda değilsiniz; sesi takip etmeniz yeterlidir.

Olumlamalar Başlıyor:

Ben doğal bir mıknatısım; benim için olan her şey bana doğru kolayca çekilir.

Bolluk ve bereket içinde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum.

Bu evrende herkese yetecek kadar var; ben de bana ait olanı kolayca kendime çekiyorum.

Ben şanslıyım ve şansı kendime rahatlıkla çekiyorum.

Her gün, yepyeni mucizeleri sevgiyle kendime çekiyorum.

Zengin, mutlu, sağlıklı, neşeli ve başarılı olmak benim hakkım. Zihnimde hep zenginlik, mutluluk, sağlık ve başarı fikirleri doğuyor ve ben doğal bir mıknatıs olarak bunları kendime çekiyorum.

Para ve bolluk kolaylıkla hayatıma giriyor. Para bana her yerden ihtişamla geliyor.

Hayatımı daha iyi imkanlarla yaşamayı hak ediyorum.

Hayatımda çektiğim her güzelliğe şükrediyor ve teşekkür ediyorum.

Para hayatımda hep var ve ben bir arkadaş gibi varlığını kabul ediyorum.

Hayatıma çekilecek bol paranın beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek bol neşenin beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek bol sağlığın beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek mutluluğun beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek huzurun beni görmesine izin veriyorum.

Her gün, evren paranın bana gelebilmesi için yeni bir rota olasılığı oluşturur.

Ben çekim gücü çok yüksek bir mıknatısım ve aklıma gelen her güzelliği hızlıca kendime çekerim.

Tüm seçimlerimde en iyi ve en hayırlısını hayatıma çekeceğimi biliyorum.

Ben kendime ve evrene güveniyorum; her şey bana iyilikle, kolaylıkla, rahatça ve hafif bir şekilde gelir.

Her nefes alışverişimde çekim gücümün arttığını hissediyorum.

Hayalini kurduğum her şeyin kolay ve hızlıca bana çekildiğini hissediyorum.

Ben istediklerini çeken doğal bir mıknatısım. Hayatım istediğim şekilde yönleniyor.

Her zaman doğru zamanda doğru yerde olurum; varlığım mıknatısın çekim gücü ile istediğim her şeyi kendime kolayca çekerim.

Her isteğim bana hızla koşar. Ben güçlü bir mıknatısım. İhtiyaç duyduğum her şey sadece benim davet etmemi bekliyor.

Para enerjisini daha iyi tanıyorum ve tanıdıkça hayatımda daha çok yer açıyorum.

Paranın bana kolayca geleceğini biliyorum ve buna güveniyorum.

Artık evrende benim için sınırsız para olduğunu biliyorum ve evrendeki hakkım olan parayı kolayca hayatıma çekiyorum.

Bana ve hayatıma gelen parayı rahatlıkla alıp kabul ediyorum.

Her durumda kendime kolayca ve keyifle para çekmeyi biliyorum.

Bu evrenin sonsuz bolluk ve bereketini hemen şimdi hayatıma kabul ediyorum. Sonsuz kaynaktan sınırsızca bol para bana kolayca gelir ve bereketlenir.

Hayallerimin bile ötesinde bir şansım var. Her türlü zenginliği ve parayı kolaylıkla kendime çekiyorum.

Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Ben doğal bir mıknatısım; bolluk ve bereket içinde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum.

Ben şanslıyım ve şansı kendime rahatlıkla çekiyorum. Bu evrende herkese yetecek kadar var; ben de bana ait olanı kolayca kendime çekiyorum.

Hayatımı daha iyi imkanlarla yaşamayı hak ediyorum.

Hayatımda çektiğim her güzelliğe şükrediyor ve teşekkür ediyorum.

Bu olumlamalar, her gün dinlenerek veya sesli olarak tekrar edilerek zihinsel engelleri aşmanıza ve hayatınızda bolluk ve bereketi çekmenize yardımcı olabilir. Her gün birkaç kez bu olumlamaları dinleyerek veya sesli tekrar ederek yaşamınızı dönüştürebilirsiniz.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt