Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Güçlü Olumlamalar ile Zihin Programlaması

Orijinal telkinlerle donatılmış zihin programlama olumlamalarını okuyacaksınız. Her gün yapmanızı tavsiye ederim. Günlük işlerinizde, spor yaparken, yemek yaparken, bulaşık yıkarken veya araba sürerken, kendinize vakit ayırdığınızda bu olumlamaları dinleyebilir veya kelimeleri yüksek sesle tekrar edebilirsiniz.

Şimdi olumlamalarımıza başlayalım:

Ben, ilahi iradenin kanalından gelen her şeyi kapsayan bir güçle bağlantılıyım. Bu güç her şeyin içindedir ve herkesin üzerinde etkilidir. Ben ruhum ve ilahi ateşimle maddeyi aşan bir varlığım. Kalbim ve büyük yaratıcı ruh arasında yönlendiriliyorum. Kendi ruhsal gücümü tanıyor ve onu aktif hale getiriyorum. Bu gücün bana yol gösterdiğini biliyorum. Bu güç, beni dünyadaki tüm yaşam formlarıyla birleştiriyor.

Ben atalarımın gücüne bağlanıyorum. Ruhumun bilgeliğinin açığa çıkmasına izin veriyorum. Ruhsal gözlerimin açılmasına izin veriyorum. Hayatı gerçek haliyle görebilmeyi niyet ediyorum. Kalbimin açılmasına izin veriyorum.

İçimde ve dışımda bir ışık var. Bir güç var, bu güç beni her şeyin içinde tutuyor ve herkesin üzerinde etki etmemi sağlıyor. Ben, yaratılışın eseriyim, büyük yaratıcı ruhun çocuğuyum. Beni dünyaya getiren ailemi onurlandırıyor, beni büyüten ailemi onurlandırıyor, beni kabul eden herkesi onurlandırıyorum. Beni koruyan ve bana hayatın derslerini öğreten herkesi onurlandırıyorum. Varlıklarını tüm boyutlarda, meleklerini, elementlerini, tüm alemlerini ve elçilerini onurlandırıyorum.

Işık herkesin içindir. Yaratıcı ruhun desteği herkese yöneliktir. Işık her şeydedir; bu yaşamın temelidir, bu evrenin özüdür. Bu Öz tamdır ve sınırsızdır. Bu Öz sınırsız enerji, sınırsız güç, sınırsız bolluktan bedensel ve ruhsal özgürlüğe yükseliyorum.

Tükenmiş olan her parçama huzurla veda ediyorum. Yorgun hücrelerime teşekkür ediyorum. Beni oluşturan tüm parçacıklara teşekkür ediyorum. Özüme ait olmayan tüm bilgilerin ve uyumsuz enerjilerin uyum ve hafiflik içinde beni terk etmesine izin veriyorum.

Ben, ilahi kader yolumla yenileniyorum. Bedenim şifalanıyor. Bedenim güvenle sevgiye açılıyor. Yaşam ışığı şifa enerjisi içime akıyor. Ben, ilahi matrisin gücünü yeniden aktive ediyorum. Ben yaratılışın özüyüm, her şey yenileniyor, varlıklar özlerine geri dönüyor.

Bedenim, yaşam enerjisiyle aydınlanıyor. Bedenim bu ışıkla daha da aktif hale geliyor. İlahi yolculuğum tüm varlığımı sarsıyor, ruhumu sarsıyor, tüm boyutlarımı sarsıyor. Hayatım boyunca yaptırılmış tüm etkileri, tüm yanlış yansımaları bırakıyorum. Ben, başkalarının benim hakkımda düşündüğü kişi değilim. Ben, özgür bir ruhum. Ismim ve etiketlerim ötesinde bir bilincim var.

Benim ışığım benzersizdir. Hiçbir gölge, hiçbir olumsuz düşünce öz ışığımı değiştiremez. Ben sonsuz ve değişmez bir ışıkım. Bu ışık ebedidir ve süreklidir. Ben yaratılışın ışığıyım. Ben özümün orijinal ışığıyım. Hiçbir gölge benim ışığımı söndüremez.

Tüm yanlış olasılıkları, tüm negatif olasılıkları ortadan kaldırmaya niyet ediyorum. Kendi orijinal ışığım ile dengeleniyorum. Evren basitlik içinde ayarlanır ve her şey uyum içerisinde gerçekleşir. Ben kutsal matrisle uyum içerisindeyim.

Ben, hayat yolumda ilerliyorum. Şu andan itibaren sadece ışık benimle kalır. Geriye kalan her şeyi bana hizmet etmeyen her şeyi bırakarak hayatıma kabul ediyorum. Şükranla her şeyi bırakıyorum.

Benim güçlü bir vizyonum var. Gizli bir gücüm var ve bu gücü kullanmaya hazırım. Her istediğimde gücümü kullanmaya hazırım. Ben, harika fikirlerle gücüme güç katıyorum ve yeni fikirler uyandırıyorum. İçimdeki şifa gücünü uyandırıyorum. Bu gücün şimdi gerçekleşmesine izin veriyorum. Şimdi genişleme zamanı. Ruhsal vizyonum genişliyor.

Hayatımın her alanında başarıya ve tatminlere ulaşırken, tüm engelleri kolaylıkla aşıyorum. Yeni fırsatlar ve imkanlar buluyorum. Yaşam yolumda her geçen gün daha sağlıklı, daha güçlü ve daha mutlu oluyorum. Her şey yolunda ve ben bu yolculukta sadece ışıkla ilerliyorum.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt