Mucizelere Açılmak
Hayatında mucizeler olduğunu fark ettiğinde, bu mucizeler daha da çoğalacak. Mucizeleri nasıl çekebileceğini bilmek istiyorsan, şimdi sessiz bir yere geç ve sakince sesime odaklan. Gözlerini kapat, derin bir nefes al ve her nefes alışında, "Tesadüf" olarak adlandırdığın güzel olayların zihninde canlanmasına izin ver.
Her nefeste, yaşadığın o güzel olayların sana akmaya başladığını hisset. Evet, şu anda fark ediyorsun, "tesadüf" dediğin her şey aslında bir mucize. Mucizelerin hayatına nasıl aktığını hissediyor musun? Ne kadar muazzam bir ilahi sistemin parçası olduğunu fark et. Evet, görüyorsun! Mucizeleri nasıl kendine çekebildiğini fark ediyorsun. Sen bir mucize mıknatısısın!
Şimdi, söylediklerimi tekrarla:
Allahümme salli alâ Seyidina Muhammedin ve alâ âli Seyidina Muhammed. Bismillahi Rahmanir Rahim, her işimize kafi olan Allah’ım, mucize mıknatısıyım.
Hayatımda mucizelere yer açmayı, her an ve her nefeste mucizeleri yaşamayı, mucizeleri fark etmeyi seçiyorum. Pozitif enerjileri kendime çekiyorum. Kendimi seviyorum ve olduğum gibi kabul ediyorum. Sevgi, aşkta, bollukta, zenginlikte, para akışında ve başarıda hayatımın tüm alanlarında mucizeleri ve güzellikleri yaşıyorum. Kendimi güvende hissediyorum.
Mutluluğu, huzuru, başarıyı, bolluk bilincini ve sevgi bilincini seçiyorum. Her an hayatım daha iyiye, daha güzele dönüşüyor. Mucizevi bir dönüşüm içindeyim. Endişeleri, korkuları, kaygıları, olumsuz düşünceleri, negatif sözleri, inançları ve kalıpları tüm zaman, mekan ve boyutlarda iptal ediyorum.
Beni engelleyen tüm negatif bilinçaltı kalıpları, tamamen pozitif enerji ve olumlu kalıplarla yer değiştiriyor. Aura alanımdan tüm olumsuz düşünceler, hisler, enerji ve yaratımlar temizleniyor. Aura alanım güçleniyor, enerjim yükseliyor.
Sözlerimle her an enerjim yükseliyor. Hayallerimle aynı frekansta, mucizeler bana akıyor. Mucizeler hayatıma akıyor. Her günün mucize hediyelerini alıyorum. Her nefeste mucizeleri çekiyorum.
Her anım mucize! Mucize benim. Veren sensin, Allah’ım. Amin, amin, amin.
Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun! Mucizeler içinde kendine inan.