Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

ARKADAŞLAR BU MUHTEŞEM OLUMLAMALARI HEP BİRLİKTE HER GÜN KALBEN, RUHEN HİSSEDEREK SÖYLEYELİM. SEVGİ BU HAYATIN ŞİFRESİDİR...

❤️VARLIĞIMIN EN DERİN MERKEZİNDE SONSUZ SEVGİ VARDIR❤️

☀️Varlığımın en derin merkezinde sonsuz SEVGİ vardır..Şimdi bu sevginin su yüzüne çıkmasına izin veriyorum..SEVGİ yüreğimi, bedenimi, düşüncelerimi, zihnimi, bilincimi, tüm varlığımı doldurup benden dört bir yana yansıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor..Ne kadar çok seversem o kadar çok seviliyorum.. Sevgi deposu asla tükenmez...

☀️Sevgiyle yaşamak kendimi iyi hissetmemi sağlıyor.. Bu aynı zamanda benim iç dünyamın neşesinin ifadesidir de..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla bedenimle sevgiyle ilgileniyorum.. Bedenimi sevgiyle besliyor, giydiriyorum..Bedenim de bana sağlık ve enerji sağlayarak yaptıklarımın karşılığını veriyor..

☀️Evimin çok rahat olmasını tüm gereksinimlerime yanıt vermesini sağlıyorum.. Odaları sevgiyle doldurduğum için, içeri kim girerse girsin, ben dahil anında bu sevgiyi hissediyor...

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla zevk aldığım bir işte çalışıyorum..İşimde yaratıcı yeteneklerimi kullanıyor, beni seven ve benim de sevdiğim kişilerle birlikte çalışıyorum..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla herkese karşı sevgiyle yaklaşıyorum, sevgi dolu davranıyorum.. Çünkü verdiğim tüm sevginin çoğalarak bana geri döneceğini biliyorum…

☀️Dünyama yalnızca sevgi dolu insanları alıyorum, onların benim bir yansımam olduklarını biliyorum..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla Ben değerliyim.. Ben önemliyim..

☀️Evrenin sevilen bir çocuğu olduğum, evren benimle sonsuza dek ilgileneceği için.. Geleceğimin Parlak, Neşe ve Mutluluk dolu ve Güvenli olacağını biliyorum...

❤️LOUISE SE L.HAY❤️

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt