Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
NİYET; Bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Doğru şekilde edilmiş niyetler çok güçlü sonuçlar getirir.Her gün hep yeni bir enerji ile doğar ve birçok seçenekle kapımızdadır o yüzden güne başlarken niyetle başlamalıyız.Bugün güne bolluk ve berekete niyet ederek başlayalım...Refah, zenginlik, bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Paramı huzurla edinmeyi ve huzurla harcamayı kabul ediyorum.Kazançlarım bereketli ve hayatım keyifli olsun.Kalbim sevgiye, ruhum birliğe açık olsun.Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”Sevgiyle Kalın
NİYET; Bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Doğru şekilde edilmiş niyetler çok güçlü sonuçlar getirir.
Her gün hep yeni bir enerji ile doğar ve birçok seçenekle kapımızdadır o yüzden güne başlarken niyetle başlamalıyız.
Bugün güne bolluk ve berekete niyet ederek başlayalım...
Refah, zenginlik, bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Paramı huzurla edinmeyi ve huzurla harcamayı kabul ediyorum.
Kazançlarım bereketli ve hayatım keyifli olsun.
Kalbim sevgiye, ruhum birliğe açık olsun.
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”
Sevgiyle Kalın