Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
️BEN ZENGİNİM.Zenginlik perisi benimle.Ben gerçekten cok zenginimIşık hızında rahat kolay para akışını aktifleştiriyorum hesabım kasam cüzdanım para ile doldu taştı ekonomik özgürlük içinde yaşıyorum refah bolluk bereket içindeyim.Ben paranın merkeziyim evrenden kâinatdan kaynaklardan sürekli olarak para akar bana.Ben paranın ana merkeziyim frekansımı enerjimi titreşimi para enerjisine çevirdim aktiflestirdim.Benim adım para dünyanın sonsuz sınırsız para akışı bana akar benden dağılır dünyaya.Benim var oluşum para benim evet şükürler olsun bildiğim bilmediğim tüm kaynaklardan bana akan sınırsız katlanarak artan paralarım için teşekkür ederim.Hak ettigim zengin ve ihtişamlı hayatım için teşekkür ederim.
️BEN ZENGİNİM.
Zenginlik perisi benimle.
Ben gerçekten cok zenginim
Işık hızında rahat kolay para akışını aktifleştiriyorum hesabım kasam cüzdanım para ile doldu taştı ekonomik özgürlük içinde yaşıyorum refah bolluk bereket içindeyim.
Ben paranın merkeziyim evrenden kâinatdan kaynaklardan sürekli olarak para akar bana.
Ben paranın ana merkeziyim frekansımı enerjimi titreşimi para enerjisine çevirdim aktiflestirdim.
Benim adım para dünyanın sonsuz sınırsız para akışı bana akar benden dağılır dünyaya.
Benim var oluşum para benim evet şükürler olsun bildiğim bilmediğim tüm kaynaklardan bana akan sınırsız katlanarak artan paralarım için teşekkür ederim.
Hak ettigim zengin ve ihtişamlı hayatım için teşekkür ederim.