Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
"Niyet ediyorum ki; bedenimin, ruhumun ve her zerreminfarkına varmaya, her zerremle aşkla bağlanmaya; sevgiyi-aşkı dostluğu-merhameti-inancı-mutluluğu-başarıyı ruhlarımızın her bir zerresini anlayıp paylaşabildiğimiz ve farklılıklarımıza saygı duyabildiğimiz, kendi yaşam alanlarımızda mutluluklarımızı çoğaltarak birbirimize mutluluk katabildiğimiz yol arkadaşımı, hayat sırdaşımı, ruh eşimi sevgi ile hayatıma çağırıyorum. Sevgi ile kabul ediyorum, sevgiye kapılarımı açıyorum. Amin."
"Niyet ediyorum ki; bedenimin, ruhumun ve her zerremin
farkına varmaya, her zerremle aşkla bağlanmaya; sevgiyi-aşkı dostluğu-merhameti-inancı-mutluluğu-başarıyı ruhlarımızın her bir zerresini anlayıp paylaşabildiğimiz ve farklılıklarımıza saygı duyabildiğimiz, kendi yaşam alanlarımızda mutluluklarımızı çoğaltarak birbirimize mutluluk katabildiğimiz yol arkadaşımı, hayat sırdaşımı, ruh eşimi sevgi ile hayatıma çağırıyorum. Sevgi ile kabul ediyorum, sevgiye kapılarımı açıyorum. Amin."