Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Lütfen bu çalışmayı her akşam düzenli yapın.

Bu çalışma gerçekten her gün muntazam yapıldığında bizi özgürleştiriyor ve yargısız beklentisiz ve projeksiyondan çıkıp tezahür alanında değil tevekkülle geçme yani teslimiyetle her şeyin olması gerektiği gibi ve olması gereken en iyi zamanlama da olması için gönüllülük halinde olmamızı destekliyor olacak..

--Şimdi kendimle ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum PocPod

Şimdi işimle ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum PocPod

-Şimdi Parayla ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum PocPod

---Şimdi Ailemle ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum PocPod

Şimdi Arkadaşlarımla ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum

PocPod

-Şimdi Annem ve Babamla ilgili tüm ilişkilerimi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum

PocPod

-Şimdi tüm aile, cet, soy, ata ve geçmiş yaşamlarımda olan tüm bağlarımı şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum

PocPod

-Tüm zaman alan boyut ve realitelerde kaç kez bedenlenerek farklı yaşamlar yaşadıysam hatırlamadığım ve unuttuğum tüm geçmiş yaşamlarımda bu günkü realitemi yarattığım kaç ant ahit adak sadakat yeminleri bozulmaz düzen konfor mesafesi ve kontrat imzaladıysam her birini tek tek geri alıp fes edip itiraz edip geri alıp cayıp şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını tümüyle iptal ediyorum PocPod

Ve Geçmişimde hayatımda olan her bir kişi

Sizi seviyorum

Özür dilerim

Lütfen beni affedin

Teşekkür ederim.

-Şimdi yarını yarattığım tüm referans noktalarımı

beklenti projeksiyon hesaplamalarımı algoritma yarattığım her yeri pilota bağladığım her yeri ve her şeyi şimdi elimine edip kökünü kurutup yıkıp yaratımını iptal ediyorum PocPod

-Şükür şimdi gerçekten sadece benim için olan Tanım dışı Form Yapı Anlam Önem dışı Benzetme ve Taklit dışı neler mümkün?

-Hiç bir geçmişe sahip olmasaydım şimdi neyi seçerdim?

Sonsuz Varlığım neyi seçerdi?

-Kendimle ilgili tüm yaşamlarım boyunca yapmış olduğum tüm sözleşmelerimi şimdi yıkıp yaratımını elimine edip kökünü kurutup tüm zamanlardan ve gelecek tüm projeksiyonlardan toplam kolaylıkla iptal ediyorum Godzilyon kereleri PocPod & Povad’s

> Kendimle ilgili tüm yaşamlarım boyunca yapmış olduğum tüm yargı ve yargılamaları yargıyı doğru ve gerçek yaptığım her yeri şimdi yıkıp yaratımını elimine edip kökünü kurutup tüm zamanlardan ve gelecek tüm projeksiyonlardan toplam kolaylıkla iptal ediyorum

Godzilyon kereleri PocPod & Povad’s

> Kendimle ilgili tüm yaşamlarım boyunca yaratmış olduğum tüm bariyerlerimi blokajları bunları kendime kitlediğim her yeri şimdi yıkıp yaratımını elimine edip kökünü kurutup tüm zamanlardan ve gelecek tüm projeksiyonlardan toplam kolaylıkla iptal ediyorum Godzilyon kereleri PocPod & Povad’s

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt