Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
"Sevgili Bilinçaltım; seni, yaşamıma, bereket ve bolluğu çekmen için programlıyorum. Para enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli.Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes için yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum.Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Tüm enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum. Her varlık; kaynaklardan yeterince faydalanabilsin, bunun mutluluğu yaşamımızın tüm alanlarına yansısın."
"Sevgili Bilinçaltım; seni, yaşamıma, bereket ve bolluğu çekmen için programlıyorum. Para enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli.
Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes için yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum.
Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Tüm enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum. Her varlık; kaynaklardan yeterince faydalanabilsin, bunun mutluluğu yaşamımızın tüm alanlarına yansısın."