Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

🎋AĞZIMIZDAN ÇIKAN KELİMERİN ETKİSİ.

1-YAPAMAM: Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız.

2-OLMAZ: Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir SET çektiniz.Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz.

3- DEĞİŞMEZ :Böyle geldi böyle gider zihniyeti.Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı.

4- HERŞEY ÇOK KÖTÜ: Işte tüm iyi olasılıkları ve imkanları sildiniz. Hepsi uçtu gitti.

5- GÜVENEMEM:Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız.Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.

6- SEVEMEM :Kalp merkezi tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı.Kalp merkezi ,duygular , hisler ,sevgiye dair, sevgiye dayalı olan herşeye kapandı.

7- İNANMIYORUM :Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturdunuz.

8- ŞANSSIZIM :Talihsizlikler yakanızı bırakmaz.İşleriniz ters gider, olacak işleriniz bir anda olmaz, herşey bozulur NEGATİF ÇEKİM YASASI çalışır.

9- HEP AYNI ARIZA: Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz.NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalışır.

10-HEMEN HASTALANIRIM: Kendi kendinizi hasta etmek için BAĞIŞIKLIK sisteminizi bloke ettiniz.

11- KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELIR:Ben söylemiştim.Bak işte çıktı.Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

12- BIKTIM USANDIM :Olumsuz herşey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.

13- NEYE ELİMİ ATSAM KURUR: Bereket kapılarını kapattınız. Rızık,Aşk,Para,Evlilik hayatı berbat. Yolda yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.

14- İMKANSIZ :Ben asla başaramam.Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.

15- ASLA AFFETMEYECEĞIM :Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.

✅️Herşeyin tam tersini düşünün

HER ŞEY YOLUNDA.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt