Arınma Protokolü
Ben.....Asena.........(Adınızı söyleyerek başlayın)
Zihinsel ve fiziksel olarak şifanlanmaya niyet ediyorum.
Tüm korkularımdan özgürleşerek yaratımını iptal ediyorum.
(489 712 819 48 )
Bilinçsiz bilincimle kendime koyduğum Tüm Dirençlerimi kaldırarak iptal ediyorum.
( 548491698719 )
Niyet ve isteklerime uyumlanarak hayatıma pozitif yönde gelmeleri için davet ediyorum.
( 71042 )
Hayallerimin ötesindeTüm dileklerim tek tek gerçekleşiyor. Ben mucize Ötesiyim ( 777 )
Hayatımda ki Tüm Güzellikler İçin
Teşekkür ederim.

Arınmaya, değişime ve dönüşüme niyet ediyorum.
Benim yarattığım veya atalarımdan bana aktarılan: tüm karmalarımdan, tüm sihir ve büyülerden, tüm beddualardan, tüm korkulardan, yerine getirilemeyen bütün sözlerden, ödenmeyen borçlardan, varlığımdaki tüm negatif enerjilerden kendimi bedenimi yuvamı ailemi ilişkilerimi arındırmaya niyet ediyorum (Derin Nefes alın )
Arınıyorum Fiziksel bedenim arınıyor. Ruhsal ve enerji bedenim arınıyor, zihnim ve duygularım arınıyor. Yaşadığım mekanlar arınıyor. Ailem arınıyor. İlişkilerim arınıyor. (Derin Nefes Al.. Şükürler olsun arınıyorum.
Şu an ne sorun yaşıyorsam hayatta,
Şu an ne sorun yaşıyorsam sağlığımda,
Şu an ne sorun yaşıyorsam ailemde,
Şu an ne sorun yaşıyorsam ilişkilerimde,
Şu an ne sorun yaşıyorsam kariyerimde,
Şu an ne sorun yaşıyorsam parada maddiyatta, Hepsini sevgiyle kabulleniyorum. Bunları hayatıma ben çağırdım. Bunları sevgiye dönüştürmeye ve temizlemeye niyet ediyorum. (Derin Nefes al.)
Şimdi şu anda ortaya çıkan her şeyi tüm varoluşumdan titreşimlerimden DNA'mdan ve moleküllerimden İPTAL EDİYORUM. TAMAMINI KAYNAĞA GÖNDERİYORUM. VE KENDİMİ YARADANIN İLAHİ ŞİFASINA TESLİM EDİYORUM.VE ÖYLEDE OLDU.