️
TÜM KORKULARIM DAN ÖZGÜRLEŞİYORUM.
Tüm Geçmişi ,yaşanılanları ,Acı dolu anıları serbest bırakıyorum.Affediyorum.
Atalarımdan miras kalan programları serbest bırakıyorum, Kaygılarımı serbest bırakıyorum.
Geçmişten Aldığım Tüm Duygular Ve hislerden özgürleşiyorum.
Başkalarını memnun etme fikrini serbest bırakıyorum.Her bölgemdeki durgunluğu serbest bırakıyorum.Hastalığın var olduğuna dair inancımı serbest bırakıyorum.Haklı olma ihtiyacını serbest bırakıyorum.Yanlış inançları serbest bırakıyorum.Beni sınırlayan anıları serbest bırakıyorum.
Bana Ait Olmayan Tüm Olumsuz Kelimeleri, Sözleri, Kodları ,kalıpları, anlaşmaları, Sözleşmeleri, Düşünceleri, duyguları sahiplerine bilinçle iade ediyorum Serbest Bırakıyorum. Özgürleşiyorum.
Bilinçsiz bilincimle kendime koyduğum Tüm blokajları, engelleri ve Dirençleri kaldırarak yaratımını iptal ediyorum.
Sevgiyle Özgürleşiyorum.
Tüm Geçmişimle Barışıyorum, Sevgiyle kabul ediyorum.
Bedenimde oluşturduğum tüm yükleri Serbest Bırakıyorum.
Ben Kendimi ifade ettikçe Özgürleşiyorum.
Gevşedim ve kinimi serbest bıraktım. Gururumu serbest bırakıyorum.
Kendime güveniyorum, her şeyin harika olduğunu biliyorum.
Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Sağlığım, bolluk bereketim ve refahım olduğuna güveniyorum.
Kalbimden ve Aklım dan geçenleri kolaylıkla ifade ediyorum.
Niyetlerim ve isteklerim için yeni olasılıkları ve yeni başlangıçlari kabul ediyorum.
Sevgiyi ,mutluluğu, Güvenle Başarılarımı ve Huzuru Seçiyorum.
Tüm Geçmişimden sevgiyle özgürleştim.
Tüm Değişimlere ve yeniliklere kendimi açıyorum.
Tüm geçmişime beni şu anda ki benliğime getirdiği için Teşekkür Ederim.
Hayallerimin de ötesinde Evrenin Tüm Zenginliklerini Hayatıma tek tek aktif oluyor.
Geçmişte sizlere acı çektiren tüm insanlarla yüzleşin bu acıları artık omzunuzda, üzerinizde taşımak zorunda değilsiniz.
Bir kalem ve kağıt alıp geçmişten bu güne Kadar kişilere olan tüm öfkenizi ,kızgınlığınızı, guvensizliginizi ,nefretinizi sayfalar dolusu Kelimelere dökün yazın sonra bu kağıdı.! Yakın veya çöpe atın tüm olumsuz bağların yaratımını yaratımını iptal edin.