Hayattan şikayet ettiğinizde bilinçaltımız şikayet ettiğiniz hayatı size vermek için talimatlarınızı sadakatle yerine getirir. Ne söylediğimize, özellikle 'tekrar,tekrar' söylediğimize dikkat edelim.
Her gün arkadaşlarından çok güler yüzlü olduğumuzu, çocuğun olanın derdi olduğunu, paramızın sonunda düşmanlarımızın çok geliştiğini, hayatın zor olduğunu vs.. duyuyorsunuzdur. Devamlı parlakce bilinçaltımız onun doğru olduğuna inanmaya başlar ve sonra da (çekim belgesinden olmak üzere) gerçeklikte onun doğru olduğunu görür.
Kendimize verebileceğimiz telkin örnekleri ;
HER GÜN HER ŞEKİLDE DAHA İYİ OLUYORUM...
NİYET ETTİĞİM HERŞEY BANA KOLAYLIKLA GELİYOR...
SEVGİ İLE DOLU NEŞE VE IŞIK SAÇAN BİR VARLIĞIM KEYİF ALDIĞIM HERŞEY ŞİMDİ BURADA...
HAYATIMIN PATRONU BENİM. İHTİYACIM OLAN HERŞEY ZATEN BENDE VAR...
HEPİMİZ İÇİN BOLLUK VAR , SONSUZ ZENGİNLİKLER ŞİMDİ HAYATIMA AKIYOR DAHA ÇOK VERDİKÇE VE DAHA ÇOK ALDIKÇA DAHA MUTLU HİSSEDİYORUM...
Bu olumlamaları uyurken veya yataktan kalkmadan önce yazabilir, okuyabilir veya kaydedip dinleyebilirsiniz.
Ölümlemelerin şifresi tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir. Ona istediğin şeyleri tekrarlaman gerekir. Olumlamaları her gün yapmakta tembellik yaparsınız, onu sizin yerinize başkaları yapacak, sonuçlar da her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacak o sürekli olarak saklanmak istediğiniz şeyleri sürekli tekrarlayabilirsiniz...
Benim Evrenin ve bütünün en yüksek hayrına katkı şifa olsun