Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
NİYET; Zihnimizde ve kalbimizde isteğimiz şeye kavuşmanınSİHİRLİ ve ilk adımıdır.ÖRNEĞİN; Oruca başlarken niyet ederiz değil mi ?İşte bu yapacağımız bir şeyi düşünürken o şeyi kalbimizin de onaylamasıdır.Yapacağımız işte önümüzün açık olmasını ve o işin bizim en yüksek iyiliğimiz adına olmasının da bir nevi kararıdır.O nedenle sabah kalkınca güne başlarkenHER İŞİMİN YOLUNDA GİTTİĞİHARİKA BİR GÜNE NİYET EDİYORUM diye başlayabilirsiniz.Bir projeye başlarken ya da bir işe başvururken BU İŞİN BENİM EN YÜKSEK İYİLİĞİM ADINA VE HIZLA KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞMESİNE NİYET EDİYORUM diyebilirsinizIşığınız Sevgiyle ParlasınAlıntı
NİYET; Zihnimizde ve kalbimizde isteğimiz şeye kavuşmanın
SİHİRLİ ve ilk adımıdır.
ÖRNEĞİN; Oruca başlarken niyet ederiz değil mi ?
İşte bu yapacağımız bir şeyi düşünürken o şeyi kalbimizin de onaylamasıdır.
Yapacağımız işte önümüzün açık olmasını ve o işin bizim en yüksek iyiliğimiz adına olmasının da bir nevi kararıdır.
O nedenle sabah kalkınca güne başlarken
HER İŞİMİN YOLUNDA GİTTİĞİ
HARİKA BİR GÜNE NİYET EDİYORUM diye başlayabilirsiniz.
Bir projeye başlarken ya da bir işe başvururken BU İŞİN BENİM EN YÜKSEK İYİLİĞİM ADINA VE HIZLA KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞMESİNE NİYET EDİYORUM diyebilirsiniz
Işığınız Sevgiyle Parlasın
Alıntı