Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Yaşadığın hayatın içinde KENDİNİ GÜÇSÜZ HİSSEDİYORSAN bu güçsüzlük hissi ailenle yaşadığın olaylarda olabilir iş yerinde yaşadıklarınla olabilir ya da arkadaşlarının arasında olabilirBu güçsüzlük hissi kendine güven kaybına neden olur ve elbette bu durumda KENDİNLE İLGİLİ KARARLAR ALMAKTA ZORLANMANA NEDEN OLURİşte bu durum karşısında kendi gücünü ele alman ve hayatınla ilgili doğru kararlar verebilmen için bilinçaltı telkin olumlamaları yapmalısınVe olumlamaları sessiz bir yerde kendinle başbaşa kaldığın anlarda sesli olarak söylemelisinSÖYLEMEN GEREKEN OLUMLAMALARBEN GÜÇLÜ VE KARARLI BİR İNSANIMKENDİMİ SEVGİYLE ONAYLIYORUMVE KARARLARIMI KOLAYLIKLA UYGULUYORUMIşığınız Sevgiyle Parlasın Alıntı
Yaşadığın hayatın içinde KENDİNİ GÜÇSÜZ HİSSEDİYORSAN bu güçsüzlük hissi ailenle yaşadığın olaylarda olabilir iş yerinde yaşadıklarınla olabilir ya da arkadaşlarının arasında olabilir
Bu güçsüzlük hissi kendine güven kaybına neden olur ve elbette bu durumda KENDİNLE İLGİLİ KARARLAR ALMAKTA ZORLANMANA NEDEN OLUR
İşte bu durum karşısında kendi gücünü ele alman ve hayatınla ilgili doğru kararlar verebilmen için bilinçaltı telkin olumlamaları yapmalısın
Ve olumlamaları sessiz bir yerde kendinle başbaşa kaldığın anlarda sesli olarak söylemelisin
SÖYLEMEN GEREKEN OLUMLAMALAR
BEN GÜÇLÜ VE KARARLI BİR İNSANIM
KENDİMİ SEVGİYLE ONAYLIYORUM
VE KARARLARIMI KOLAYLIKLA UYGULUYORUM
Işığınız Sevgiyle Parlasın
Alıntı