Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Eğer çevrende istemediğin biri varsa ve senden uzak durmasını istiyorsan, şu olumlamaları yapabilirsin: "Ben sadece huzur, sevgi ve iyi enerjilerle çevriliyim. Bana zarar verebilecek kişiler hayatımdan kolayca ve doğal bir şekilde uzaklaşır." "Etrafımda yalnızca bana iyi gelen, beni anlayan ve sevgiyi paylaşan insanlar var. Olumsuz kişiler hayatımdan kendiliğinden çıkar." "Ben güvenli, huzurlu ve pozitif bir alan yaratıyorum. Evren beni koruyor ve benim için en doğru insanları hayatıma çekiyor.Bu olumlamaları inanarak ve hissederek tekrar ettiğinde zamanla o kişinin yaşam alanindan yavaşça geri geldiğini korunduğunu görebilirsin.
Eğer çevrende istemediğin biri varsa ve senden uzak durmasını istiyorsan, şu olumlamaları yapabilirsin:
"Ben sadece huzur, sevgi ve iyi enerjilerle çevriliyim. Bana zarar verebilecek kişiler hayatımdan kolayca ve doğal bir şekilde uzaklaşır."
"Etrafımda yalnızca bana iyi gelen, beni anlayan ve sevgiyi paylaşan insanlar var. Olumsuz kişiler hayatımdan kendiliğinden çıkar."
"Ben güvenli, huzurlu ve pozitif bir alan yaratıyorum. Evren beni koruyor ve benim için en doğru insanları hayatıma çekiyor.
Bu olumlamaları inanarak ve hissederek tekrar ettiğinde zamanla o kişinin yaşam alanindan yavaşça geri geldiğini korunduğunu görebilirsin.