Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
(SABAH UYANDIĞINDA OKUYABILIRSIN)Geçmişimden bu güne kadar ailemden akrabalarımdan atalarımdan bana miras kalan tüm büyü,beddua, ah lanet,yemin, ödenmemiş borç, yerine getirilmemiş söz ve şu anda adlandıramadığım şifalandığında bana iyi gelecek tüm negatif duygu ve düşüncelerin tamamını,Ruhumdan,Bedenimden ve auramdan Allahım senin izninle siliyor; yerine sevgi huzur birlik beraberlik bilinciyle maddi manevi bolluk/bereket ile dolduruyorum
(SABAH UYANDIĞINDA OKUYABILIRSIN)
Geçmişimden bu güne kadar ailemden akrabalarımdan atalarımdan bana miras kalan tüm büyü,beddua, ah lanet,yemin, ödenmemiş borç, yerine getirilmemiş söz ve şu anda adlandıramadığım şifalandığında bana iyi gelecek tüm negatif duygu ve düşüncelerin tamamını,Ruhumdan,
Bedenimden ve auramdan Allahım senin izninle siliyor; yerine sevgi huzur birlik beraberlik bilinciyle maddi manevi bolluk/bereket ile dolduruyorum