Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
21 Günde Refah Akışını Aktif EtMaddi manevi bolluk bereket kapılarımın açılmasına ve refahımın yükselmesine niyet ediyorum. Allah’ım senin cömertlik denizlerin sonsuz, bana rızık bolluğu ve genişliği ihsan et. Refahımı yükseltecek tüm imkan ve koşulları hayatıma akıt, doldur, taşır. Maddi manevi zenginlikleri hayatımda görünür kıl. Rızkım gökteyse yere indir, yerdeyse yakınlaştır, yakınsa kolaylaştır, önünde engeller varsa kaldır ve bana ulaştır. Bana verdiğin rızık konusunda beni kanaat sahibi yap ve o rızkımı bereketli kıl. Amin. En yüksek enerjimle niyet alıyorum, Evet
21 Günde Refah Akışını Aktif Et
Maddi manevi bolluk bereket kapılarımın açılmasına ve refahımın yükselmesine niyet ediyorum. Allah’ım senin cömertlik denizlerin sonsuz, bana rızık bolluğu ve genişliği ihsan et. Refahımı yükseltecek tüm imkan ve koşulları hayatıma akıt, doldur, taşır. Maddi manevi zenginlikleri hayatımda görünür kıl. Rızkım gökteyse yere indir, yerdeyse yakınlaştır, yakınsa kolaylaştır, önünde engeller varsa kaldır ve bana ulaştır. Bana verdiğin rızık konusunda beni kanaat sahibi yap ve o rızkımı bereketli kıl. Amin. En yüksek enerjimle niyet alıyorum, Evet