Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Ben, …….. (burada isminizi söyleyin) özgür iradeye sahip bir bireyim ve geleceğim hakkında bazı güç odaklarının benim rıza vermediğim şekilde karar vermesine izin vermiyorum.

Dünyaya gelmeyi seçtiğim gibi, burada nasıl ve ne şekilde yaşamak istediğime de ben ve benim yüksek benliğim karar verir.

Bu nedenle karanlık odakların dünyada nasıl yaşayacağımı kendi istekleri doğrultusunda organize etmelerine izin vermiyorum.

Bana yalan söylenmesine,sahte propaganda aletleriyle zihnimin kontrol altına alınmasına kesinlikle izin vermiyorum .Karanlık tarafın ne yapmaya çalıştığının farkındayım ve bu nedenle onlara bugüne dek bilerek ya da bilmeyerek verdiğim bütün onayları Geri çekiyorum,iptal ediyorum,yok sayıyorum. Bundan böyle karanlık planlarınızı gerçekleştirmek için benim rızama sahip değilsiniz.

Karanlık tarafa,negatife hizmet eden klonlarımın bana yansıttıkları enerjileri kabul etmiyorum ve izin vermiyorum.

Spiritüel rehberlerimin ve ruh ailemin benimle her zaman beraber olduğuna inanıyorum ve bu karanlık tarafa karşı duruşumda beni desteklemeleri ve bana güç vermeleri için onları şimdi yanıma çağırıyorum.

Artık benimlesiniz ve ben yalnız değilim.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt